Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok az arab fiatalok, akik pl Debrecenben élnek, milyen nyelve (ke) n beszélnek?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk megtetszik nekem egy arab fiú, akkor ha összeszedem a bátorságom és odamegyek hozzá (ha pl egyedül van), akkor beszélhetnék hozzá magyarul, meg fogja érteni? Vagy csak angol vagy arab nyelven? Ilyen 25 alattiakra gondolok, vagy csak idősebbek vannak itt?2013. júl. 9. 23:38
2/12 anonim válasza:
Nem valószínű. Arabul biztos, az angolt meg feltételezem, hogy valamennyire beszéli.
De amúgy keress inkább valamilyen gazdag európait, ha mindenképpen külföldire vágysz. Ne ezekkel az ázsiaiakkal...
3/12 A kérdező kommentje:
utolsó: miért pont velük ne??
2013. júl. 9. 23:46
4/12 anonim válasza:
A kulturális különbségek elég sok kellemetlen meglepetést tartogathatnak.
5/12 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Ajánlom, hogy olvasd el a kommenteket. :)
Ezek után szerintem nem túl sok kérdésed lesz.
6/12 A kérdező kommentje:
hát nem tudtam, hogy ilyenek..
2013. júl. 9. 23:57
7/12 anonim válasza:
Ne általánosítsatok, emberek! Ismerek egy olyan családot, ahol az édesanya magyar, az apuka pedig arab. Egyáltalán nem élnek máshogy, mint egy átlag család.. Egyébként szerintem az angollal próbálkozz, ha tud magyarul, akkor biztos szól majd.
8/12 anonim válasza:
Kivételekből mindig kevesebb van. :)
9/12 anonim válasza:
Nem az arab származással van gond, pl. sok keresztény arab is van, hanem az iszlám vallással. Illetve azzal sincs "gond", persze, csak nagyon másképp állnak a nőkhöz, mint mi itt, Európában. Persze, kivétel mindig akad, de okkal hívják kivételnek.
10/12 anonim válasza:
Ne kezdj arabokkal. Sosincs jó vége, és nem tisztelik a nőket egyáltalán. Erőszakosak, durvák, tiszteletlenek. Nem kell neked arab hidd el, csak rossz vége lenne. Inkább akkor európai vagy amerikai,de ne ilyen muszlimok, meg ázsiaiak, talán még a kínaikkal nincs gáz,de te tudod. Én nem ajánlom az arabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!