Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a csajok a nekik nem tetsző pasikról beszélnek, akkor miért kerülnek a frusztráció tárgyává a kopaszodó srácok? Nem értem.
Figyelt kérdés
Pl: Jártam egy pasival, nem volt nagy durr, csúnya, kopaszodó volt, nem tudott megtartani. Most egy szőke, tehetős herceggel jöttem össze és olyan boldog vagyok, hogy csak na. Nem értem miért hozzák ilyenkor kapcsolatba a ,,rosszpasiságot a kopaszsággal". Komolyan fura ez nekem, mintha az ilyen pasi (én is kopaszodom, kerülnek is a lányok sajnos) tehetne is erről. Senki sem lesz önszántából hajhullásos. Mi van veletek lányok? Miért vagytok ilyenek? Ha a kövérséget hoznátok fel, még azt megérteném, mert arról legtöbbször tehet az illető. Vagy igénytelenségről. De ez az állapot nem igénytelenséget jelent, hacsak nem beteg az illető és azért hullik a haja. Ha genetikai, akkor köze sincs betegséghez. Nem értem ezt a női álláspontot. Most mi is legyünk ilyenek csajok és szortírozzuk a melleiteket, hogy miért nem nagyobb? Jobb lenne a békesség.2014. júl. 1. 19:57
2/4 anonim válasza:
Te most akkor elvileg férfi vagy, de homoszexuális, biszexuális vagy hetero vagy nem értem mert össze-vissza beszélsz.
3/4 anonim válasza:
Gimis koromban minden csaj a kopasz, idősebb pasikért volt megőrülve az osztályban.
Én meg pont tojok rá, mennyi haja van a barátomnak (a feje tetején egész pontosan semennyi, csak körbe, kb. mint a Hókuszpóknak).
4/4 anonim válasza:
Azért ne általánosítsunk :D attól még hogy neked volt egy ilyen "élményed" egy beszélgetésről, még nem biztos hogy minden csak erről beszéli ki a fiúkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!