Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, zavar titeket, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, zavar titeket, ha egy lánynak asztmája van?

Figyelt kérdés

Első randink volt. Eleinte minden rendben ment. Séta, aztán beültünk kávézóba, ahol csak dohányzó helyiség volt. Amikor beültünk senki nem cigizet, de pár perc múlva rágyújtottak a mellettünk lévő asztalnál, én meg elkezdtem fulladni. A fiú nagyon megijedt, mert nem tudta, hogy asztmám van.

Félek, hogy most máshogy tekint rám a srác. Van rá okom?

2010. márc. 8. 17:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz, jézusom? :D

Barátom is asztmás, és nem szégyenlem meg ilyenek, csak jobban vigyázok rá, mellette nem dohányzok. :D Érdekes, mellette kibirom. :D

2010. márc. 9. 17:36
 12/18 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, h miért nem tudta, h asztmád van...?:)

Amúgy miért lenne gáz?

2010. márc. 10. 19:33
 13/18 A kérdező kommentje:
Valahogy nem került szóba. Nem volt olyan a helyzet.
2010. márc. 10. 19:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Első látásra ijesztő lehet (számomra) De belegondolván már egyáltalán nem. Ugyanúgy mint az előzőek.
2010. márc. 10. 19:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Én ha az a bizonyos fiú helyébe lennék ak bizt nem lenne okod ilyesmin agódni,de sztem így sincs.21/F
2010. márc. 11. 00:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Most aktualizálok: ha arról a lánytól lenne szó, akibe szerelmes vagyok, szerelmem mellé, még odakerülne két érzés, az aggódás, és a féltés, mely úgy hiszem növelné szerelmemet.

Egyébként Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben a Sókamrában voltál e már? Hidd el csodákra képes, akár teljesen is felépülhetsz!

2010. márc. 11. 15:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Pszichés alapú asztmám van, úgyhogy ha stressz ér, gyakran befulladok. Amikor először történt meg a barátom előtt, szegény nagyon kiborult, nagyon megijedt, féltett. Egyáltalán nem tartja gáznak;)
2010. márc. 11. 17:31
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Teljesen nyugodt vagyok már.

2010. márc. 11. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!