Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, zavar titeket, ha egy lánynak asztmája van?
Figyelt kérdés
Első randink volt. Eleinte minden rendben ment. Séta, aztán beültünk kávézóba, ahol csak dohányzó helyiség volt. Amikor beültünk senki nem cigizet, de pár perc múlva rágyújtottak a mellettünk lévő asztalnál, én meg elkezdtem fulladni. A fiú nagyon megijedt, mert nem tudta, hogy asztmám van.
Félek, hogy most máshogy tekint rám a srác. Van rá okom?
Nincs. nem értem hogy ez egyáltalán hogy fordulhatott meg a fejedben.ez a betegség nem valami fogyatékosság és senki nem fog rád emiatt "máshogyan" tekinteni.
2010. márc. 8. 17:53
2/18 anonim válasza:
Nem tudom, o hogy van vele, de velem annyi valtozna, hogy jobban vigyaznek rad! Szerintem o is igy lesz...
2010. márc. 8. 17:53
3/18 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat. Most megnyugottam egy kicsit.
2010. márc. 8. 17:56
4/18 anonim válasza:
Én is pont úgy vagyok, mint ahogyan a második, nincs okod félni.
2010. márc. 8. 17:57
5/18 anonim válasza:
Meg kell mondani a fiúknak, hogy ez van, egy kis odafigyelés, apróság és nem lesz belőle gond. :) Engem nem zavarna a dolog, ha tudnám, mitől történt. Illetve persze hogy zavarna, hiszen nem jókedvedből fulladsz.
2010. márc. 8. 17:59
6/18 anonim válasza:
én ha ilyen szituációban megismernék egy asztmás lányt azt ezek után félteném és még többet éreznék iránta! Nekem egyáltalán nem hátrány! nekem is volt 7-8 éves koromig csak szerencsére elmúlt vagy micsoda!:)
2010. márc. 8. 18:04
7/18 anonim válasza:
Egyik osztálytársam is asztmás csajjal jár mióta megismerték egymást és ez nem változtatott semmit. Mindig nyalják-falják egymást, jó érzés rájuk nézni is :) (persze az már más kérdés hogy emiatt szaktanárit is kaptak mivel ebben a gimiben elvileg meg van tiltva :) ) És a tesóm is asztmás (bár ő fiú), mégis volt már jónéhány barátnője (viszont ő nem az a megállapodós fajta, mindig új izgalmakat keres ;) )
15/f
2010. márc. 8. 18:05
8/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm.
Úgy látom a fiúkat nem zavarja. :)
2010. márc. 8. 18:09
9/18 anonim válasza:
Én is ezzel élek együtt..mármint az asztmával...és tényleg nincs mit rajta szégyellni sem, meg ha ez zavarja a fiút, akkor nem érdemel meg...:)
2010. márc. 8. 20:57
10/18 anonim válasza:
Hát nem tudom...egyáltalán nem gáz....de a srácnak elég sokkoló élménylehetett :S szolhattál volna neki azért :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!