Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány vok és még nem jártam senkivel ez nem ciki?
nemciki nyugi
tartogasd csak magad! tudom hogy manapság ez már nem erény!! de egy lányka legyen tartása...ha érted mire gondolok és ne járnon bárkivel! semmi gáz ez normális! ráérsz
Én 14 évesen csókolóztam először és akkor volt az első pasim is. Lehetett volna előtte is de én úgy gondolom , hogy ha ez ciki lenne sem járnék akárkivel. Csak akik tényleg tetszenek. Nem ciki!!:)
15,lány
Szia!
Már más korosztály vagyok, de mikor annyi voltam, mint Te , én se jártam, csókolóztam, stb. még senkivel.
Figyelj, én tudom, hogy nagy a nyomás - én pl. a falnak megyek, mikor ilyen reklámszöveget hallok: "elmúltál már 18 és MÉG nem találtad meg az igazit??" - aki ezt írta, annak vmi jó kis büntit találnék ki. Nme mert megírta, hanem mert a befolyásolható, kialakulatlan, útkereső tizenévesek begőzölnek, mint Te is.
Gondolj bele - ez nem egy verseny. Lehet versenyből futni, magasugrani, teniszezni - na de szerelmesnek lenni? Csókolózni? Ez olyan kicsit, mintha mások elvárásai szerint akarnál élni.
Hagyj időt magadnak, semmiről se maradsz le.
39/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!