Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilencedikes lany vagyok, es nagyon tetszik egy tizedikes fiu . Hogyan adjam tudtara, anelkul, hogy ciki lenne, vagy hogy azt hidje konnyu veru vagyok?
Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 21:36
1/31 anonim válasza:
De cuki vagy:)
Ismerkedj össze vele, barátkozzatok össze. Esetleg mosolyogj rá, keresd a társaságát.
2/31 anonim válasza:
csinald a hulyet es kerj segitseget, majd mondd neki, hogy nagyon aranyos voltal, h segitettel
3/31 A kérdező kommentje:
jo , de felek , hogy ha talan nem jovok be neki , akkor hulyen fogom erezni magam a kozos kirandulasokon , bulikon a tarsasagaban .
2011. szept. 23. 21:52
5/31 A kérdező kommentje:
miben kerhetem a segitseget?:)
2011. szept. 23. 21:53
6/31 A kérdező kommentje:
beszeltem mar vele parszor a neten , nagyon kedvesen valszolt , es mondta ,hogy segit a hazikban , mivel a fel osztalyanak o segit . ezenkivul megtudtam , hogy nincs baratnoje . lehet eselyem nala?
2011. szept. 23. 21:55
7/31 anonim válasza:
"tanulj meg helyesen írni"
Mivan ha nem ékezetes billentyűzete van??-.- gondolkodj ember mielőtt írsz...
Fiú témához: Ha látod, mindig mosolyogj rá, ha ő rádnéz kapd el a fejed, akkor tudni fogja, hogy mi a szitu:D Kérdezz meg tőle valamit pl: Nem találom a büfét megmutatnád hol van? Vagy ilyesmi:)
8/31 anonim válasza:
mindenkepp probald meg, ha nem teszed akkor azon fogsz ragodni, h mi lett volna ha megis es az meg rosszabb erzes mint egy lehetseges beeges. Meg ha o segit a fel osztalynak akkor bunko nem lehet es ha megis nemet mond (bar miert is tenne) akkor civilizaltan fog ra reagalni, ugy, h te ne sertodj meg semifelekeppen
9/31 A kérdező kommentje:
hat a bufes dolog nem fog menni , mivel nagy es egyertelmuen latszik , hogy hol van .. es nincs ekezetes billentyuzetem , de azon kivul probalok helyesen irni:) koszi
2011. szept. 23. 21:59
10/31 anonim válasza:
Persze, hogy lehet:)
De az még nem jelenti azt, hogy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!