Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilencedikes lany vagyok, es nagyon tetszik egy tizedikes
fiu . Hogyan adjam tudtara, anelkul, hogy ciki lenne, vagy
hogy azt hidje konnyu veru vagyok?
11/31 A kérdező kommentje:
szemelyesen mondjam meg ugye? vagyis szerintem jobb mint neten ..
Jobb élőben, mint neten, mert akkor átjönnek az érzelmek jobban. Neten amúy van gondolkodási idő. Kérdés, hogy ez jó-e vagy sem.
2011. szept. 23. 22:01
13/31 A kérdező kommentje:
hat igen , es az egyik problema eloben , hogy nem nagyon tudom mikor elmondani neki , mivel mindig masokkal van . hogyan hivhatnam felre ? mit mondjak neki a tobbiek elott, hogy ne legyen annyira egyertelmu , hogy mit akarok?
Mondjuk egy ismeretlent nem valami jó letámadni azzal, hogy tetszik és szereted. Ahhoz neki nagyon be kell, hogy jöjjél, hogy igent mondjon erre. Meg a személyiségétől is függ, hogy mit fog rá reagálni. Mert te sem akarod gondolom, hogy megd...jon és dobjon. Vagy kinevessen vagy valami erős hárítást reagáljon. Ezért lenne jobb megismerni és akkor szívből megcsókolhatnád vagy bevallhatnád, hogy szereted.
2011. szept. 23. 22:05
15/31 A kérdező kommentje:
igazad van , de akkor mit tehetnek , hogyan ismerjem meg jobban ? mert ha azt mondom , hogy talalkoznek vele vagy ijenek , akkor szerintem mar meg van az az ertelme , hogy tetszik nekem es akkor mar mindegy . vagy nem tudom , eddig mindig a fiuk jottek oda hozzam , de nem szeretnek karba tett kezekkel varni. esetleg tehetnek valamit , hogy megtudjam , ha tetszek neki , es utana lepjek?
Jó lenne, ha mennél hozzá vagy ő jönne hozzád házit segíteni és kicsi összemelegednétek, megismerkednétek.
Egyébként én fiú vagyok és az nagyon felszokott tűnni, hogy ha egy lány mosolyogom rám, vagy követ vagy néz.
Ha gondolod, akkor lógj együtt egyik barátnőddel és amikor szembe jön veled, akkor forduljatok meg feltűnően, hogy mégis csak jobb arra menni stb...Csak nehogy a barátnődre vessen szemet.
2011. szept. 23. 22:08
17/31 A kérdező kommentje:
hat lehet a hazis dolgot megprobalom , de nem tudom , mire ertette a segitseget , talan arra , hogy neten elmagyarazza . mivel szemelyesen meg csak haromszor beszeltem vele .
Ha te kezdeményezel, attól még nem leszel könnyű nő. Ha ezért ribinek néznek majd, akkor ne foglalkozz azokkal kis szerencsétlenségekkel, akik ezt mondják.
Egyébként nem tudom, hogy miben jó a srác, mit szeret?
Pl elromolhat a géped és felhívhatod, hogy javítsa meg. Kérheted, hogy élőben mutassa meg, mert úgy könyebb. Vagy neten ha beszélsz vele, majd írod, hogy a suliban találkoztok, megköszönöd a segítséget és jöhet magától a többi.
2011. szept. 23. 22:11
19/31 A kérdező kommentje:
amugy volt egy program az osztalyok kozott es ott legtobbszor mellem allt , lehet csak bekepzelem , vagy mar annyira tetszik , hogy minden kicsi mozgasaban azt latom , hogy azert csinalja , hogy tetszek neki . tudom ez most kicsit hulyen hangzik
2011. szept. 23. 22:14
Kapcsolódó kérdések: