Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitő lesz egy fiú érzékenyebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitő lesz egy fiú érzékenyebb, sértődékenyebb, érzékenyebb? 21L

Figyelt kérdés

Nem az, hogy bedurcizik, nem beszél velem és megharagszik. Ilyet nem csinál.

Viszont többször észrevettem, hogy ha mondok valamit neki pozitív értelemben, de tényleg, akkor is talán benne negatívumot, vagy megkérdőjelezi azt, esetleg meglepődik rajta és visszakérdez, hogy tuti úgy gondolom.

De van, hogy veszi a lapot és nem gondol rosszra.

A kritikát nem nagyon bírja. Mert volt, hogy megbántott mondhatni és kinyílvánítottam nemtetszésemet.

Mondjuk az érdekes volt, hogy kb. 25x elmondta, hogy ne haragudjak és sokszor bocsánatot kért. Szinte minden 2. szava vagy egyik, vagy másik volt.

2015. júl. 10. 10:10
 1/8 anonim ***** válasza:
A szerelemtől..
2015. júl. 10. 10:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát én férfi létemre van, hogy még be is durcizok a barátnőmre és olyankor nem beszélek vele egy pár óráig, de igen, a szerelemtől van ez nálam legalábbis.
2015. júl. 10. 10:21
 3/8 Noren1989 ***** válasza:
Ha menstruál.
2015. júl. 10. 10:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Olvastam egyszer egy jó dolgot. A nő sok esetben a kritikáit, észrevételeit teljesen szabadon mondja el, viszont ez a férfi fülnek tiszteletlenségnek hat, és úgy értelmezi, hogy a nőnek valójában elege van belőle, és most amikor dühösen a képébe vágja a dolgokat, az a valódi képe a férfiról. Nekem is ez jött le sokszor. Nem mindig van így, a nő sok esetben a kapcsolat építése miatt, tisztázás miatt mondja ezeket, nem azért hogy a másikat megalázza. Persze van olyan is, de az megint más dolog, akkor tényleg alapjában nem működik a kapcsolat.

A kritikát egy férfi sem bírja, főleg a nő szájából. Ez felér azzal, mintha azt mondanád, nem értesz semmihez, nem vagy igazi férfi. Kb. olyan, mintha ő a nőiességedre mondana becsmérlő dolgot, porig alázva éreznéd magad, az önbecsülésed lenne összetörve.

Hiába nem ez a szándékod, ez jön le. De ha emellett kifejezed, kimondod, hogy nagyon szereted, ragaszkodsz hozzá, tiszteled amit csinál, támogatod, és törődsz vele, akkor érezteted, hogy nem ellene irányult a dolog, és szeretnéd, hogy erősebb legyen köztetek minden.

2015. júl. 10. 10:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Általában akkor sértődékenyebb, ha kikap a kedvenc csapata, kiesik a kedvenc versenyzője, stb... ^^
2015. júl. 10. 10:42
 6/8 A kérdező kommentje:

Sosem kritizáltam, csak dicsértem. Dr nem szeretem, ha kijátszanak. Én rendes vagyok vele, ugyanazt várom el tőle is. Rendes is, de vannak 'ügyei'... Tehát jogos volt.

Nincs kedvenc csapata, játékosa. Nem foglalkozik ilyesmivel.

2015. júl. 10. 10:54
 7/8 TallandThin Boy ***** válasza:
Én is ilyen vagyok egy kicsit. Szerintem az önbizalomhiány okozza.
2015. júl. 10. 12:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Milyen családban nőtt fel? Lehet, hogy nem kapott elég megerősítést gyerekkorában, csak szidást, ezért nem hiszi el, ha dicséred. Ha valami jó dolgot tesz, a szavak mellett próbáld meg más formában is elismerni, pl. valami kis meglepetéssel, ajándékkal. Felnőtt férfiakat ugyanis nem lehet pusztán szavakkal megváltoztatni.
2015. júl. 10. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!