Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért ilyen, mert érzékenyebb típus? 19L
Az elején sokat csipkelődött a srác. Mindig beszólt valamit, persze nem volt sértő, igaz olykor átesett a ló túlsó oldalára...
Egy ideje észrevettem, hogy talán visszavett ebből, és ha én mondok neki valamit, nem esik le, vagy negatívan értelemben veszi, pedig régebben simán vette a lapot, hogy csak poén, illetve én nagyon kíméletes vagyok vele e téren. Ahhoz képest amikkel ő cukkolódott, az enyém csak simogatás. Miért érti félre? Pl. Ha mondok neki valamit, ahelyett, hogy csak venné a lapot, elkezdi kimagyarázni, hogy az nem úgy van, pedig tudja, hogy csak vicc. Nemrég jogosan mondtam neki ezt-azt, zokon is vette. Hiába okkal mondtam, nem az volt a szándékom, hogy megbántsam, de szerintem rosszul esett neki. Távolságtartóbb, kimértebb lett velem. Pl. Odajön hozzám, de a szó se jön fel benne szinte. Vagy olyan semleges velem. Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!