Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért ilyen, mert érzékenyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért ilyen, mert érzékenyebb típus? 19L

Figyelt kérdés

Az elején sokat csipkelődött a srác. Mindig beszólt valamit, persze nem volt sértő, igaz olykor átesett a ló túlsó oldalára...

Egy ideje észrevettem, hogy talán visszavett ebből, és ha én mondok neki valamit, nem esik le, vagy negatívan értelemben veszi, pedig régebben simán vette a lapot, hogy csak poén, illetve én nagyon kíméletes vagyok vele e téren. Ahhoz képest amikkel ő cukkolódott, az enyém csak simogatás. Miért érti félre? Pl. Ha mondok neki valamit, ahelyett, hogy csak venné a lapot, elkezdi kimagyarázni, hogy az nem úgy van, pedig tudja, hogy csak vicc. Nemrég jogosan mondtam neki ezt-azt, zokon is vette. Hiába okkal mondtam, nem az volt a szándékom, hogy megbántsam, de szerintem rosszul esett neki. Távolságtartóbb, kimértebb lett velem. Pl. Odajön hozzám, de a szó se jön fel benne szinte. Vagy olyan semleges velem. Miért?

2015. máj. 16. 08:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha az elején nem volt ilyen "érzékenyebb típus" akkor azért lett az mert nagyon megkedvelt és így magára veszi a csipkelődéseket, és rosszul esik neki.
2015. máj. 16. 09:40
 2/2 Adri+ ***** válasza:
Szia. Valóban megkedvelhetett. Szerintem annyi ,pofont' kaphatott a korodbeli csajoktól, hogy szeretné hogy : kezdeményezzél. Egy ideig 2-3 randi még lehet, hogy ilyen lesz. Viszont utána ő is imádni fog téged. Hiszen rájön, hogy te is valóban szereted, és szándékodon kívűl esik, a megbántása.
2015. máj. 18. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!