Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mért viselkedik így ez a lány?
Mindennél és mindenkinél jobban szeretem és ezt ő is tudja, mert kismilliószor elmondtam neki. Éreztetem vele, ajándékokkal lepem meg stb. Mégis nem tudom hova tenni mikor olyanokat szól, hogy mért nem megyek ki a strandra, biztos egy csomó csajt megbámulhatnék, megtalálnám a szerelmet meg ilyesmi, holott 1000x elmondtam neki, hogy én őt szeretem, ő a szerelmem. Meg pl. külföldre akarok majd menni dolgozni ő most nem tudna és mindig kérdezi, hogy mért nem megyek már pedig tudja, hogy miatta, mert nem akarom most itthon hagyni. Meg ilyeneket művel.
Önbizalom hiányos lehet? Vagy nem érzi magát elég jónak hozzám?
Nyugi haver, meg honap, es lefekudni sem akar majd veled.
Klasszik shit teszteles folyik, es eddig durvan leszallopalyan vagy.
Egyetlenegy csaj sem akarja azt hogy a kedveert legyel balfsz, es ne menj kulfordve, 'szetelembol'.
Hanem azt, hogy legyel meno, menjel kulfoldre, aztan egy valag penzzel gyere vissza hozza.
Ja bocs, akkor irom azt, amit szeretnel hallani.
Igen alacsony az onbizalma, mert azt gondolja, te olyan baromi jo hapsi vagy, hogy orulnie kellene mar annak is, hogy a labad nyomat csokolgathatja.
Mindezt ilyen 'furcsa' modon fejezi ki.
Ja am meg nem szep dolog am a valaszolokat minositgetni, meg tippelgetni az eletkorulmenyeikre.
Amit leirtal mindentol fuggetlenul teszteles. A te bajod, ha nem hiszed el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!