Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is változzak? Bőv. Lent.
15éwes lány wagyok.egyedi stílussal.:) cserfes,bolond(persze jo értelemben:D) életwidám csaj wagyok.1folytában pörgök mellettem nem lehet unatkozni:P sokat beszélek.szeretek beszélni:D szeretek ismerkedni:)
1 hosszu kapcsolatom wolt eddig a többi mind ilyen 1-2hetes wagy napos wolt:P :S sokan azt modják hogy azért wan ez mert nem bírják a tempót amit diktálok. de ilyen wagyok és ezen eddigmég nem tudtam wáltoztatni:S nem találtam még olyan srácot aki olyan mint én)= aki bírja a tempót:S szerintetek tényleg próbáljak wáltoztatni? ha igen akk hogyan??
<3
Összefoglalva:
, olyan válaszokat adsz, mint egy cigány..
, nem sokan szeretik, ha anyázzák..
, nem tudsz sz*pni
, sokan említették a w betűt.. TANULJ MEG ÍRNI hülyepics*!
, Ha ezektől egyedinek érzed magad inkább bújj el
, tanuljál.. vagy teljesen fölösleges?
, tán mindig be vagy lőve speedel, hogy nem tudsz lenyugodni?
"egyedi stílussal.:)"
Mitől lenne egyedi? A w-től, a trágár válaszaidtól vagy a "mindenem a pasizás meg a szex gondolkodásodtól"? 10-ből 8 korodbelivel egyforma vagy ezekben, semmi egyediség nincs benned
egyáltalán nem értem mért raknak ki ilyen kérdéseket az ilyen "tinibiccsek" (csak h idézzem az eddigieket), mikor úgyis tudják h csak oltó válaszokat fognak kapni mivel azt is érdemlik!!-.- tök szánalmasak, nem igaz h nem fogják fel!!!
17/L akinek már ki van a .... ezektől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!