Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is változzak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is változzak? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

15éwes lány wagyok.egyedi stílussal.:) cserfes,bolond(persze jo értelemben:D) életwidám csaj wagyok.1folytában pörgök mellettem nem lehet unatkozni:P sokat beszélek.szeretek beszélni:D szeretek ismerkedni:)

1 hosszu kapcsolatom wolt eddig a többi mind ilyen 1-2hetes wagy napos wolt:P :S sokan azt modják hogy azért wan ez mert nem bírják a tempót amit diktálok. de ilyen wagyok és ezen eddigmég nem tudtam wáltoztatni:S nem találtam még olyan srácot aki olyan mint én)= aki bírja a tempót:S szerintetek tényleg próbáljak wáltoztatni? ha igen akk hogyan??

<3

2010. márc. 2. 20:08
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Elárulom, hogy nagyon nem vagy egyedi. Még a közelében sem vagy az egyediségnek. Ha megnézed minden 2. korod beli így ír. Igaz vannak kivételek. De az már ritka. Sajnos. De ha nektek egyedi ez a divat cucc akkor hajrá.
2010. márc. 2. 20:47
 32/38 anonim válasza:

Összefoglalva:

, olyan válaszokat adsz, mint egy cigány..

, nem sokan szeretik, ha anyázzák..

, nem tudsz sz*pni

, sokan említették a w betűt.. TANULJ MEG ÍRNI hülyepics*!

, Ha ezektől egyedinek érzed magad inkább bújj el

, tanuljál.. vagy teljesen fölösleges?

, tán mindig be vagy lőve speedel, hogy nem tudsz lenyugodni?

2010. márc. 2. 21:15
 33/38 anonim ***** válasza:

"egyedi stílussal.:)"

Mitől lenne egyedi? A w-től, a trágár válaszaidtól vagy a "mindenem a pasizás meg a szex gondolkodásodtól"? 10-ből 8 korodbelivel egyforma vagy ezekben, semmi egyediség nincs benned

2010. márc. 2. 21:17
 34/38 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem értem mért raknak ki ilyen kérdéseket az ilyen "tinibiccsek" (csak h idézzem az eddigieket), mikor úgyis tudják h csak oltó válaszokat fognak kapni mivel azt is érdemlik!!-.- tök szánalmasak, nem igaz h nem fogják fel!!!

17/L akinek már ki van a .... ezektől

2010. márc. 2. 21:20
 35/38 anonim ***** válasza:
Kicsit jogtalanul támadtátok le.
2010. márc. 2. 21:21
 36/38 anonim ***** válasza:
Ő meg egyeseknek kicsit jogtalanul szólt be, amin azok kicsit jogosan szívták fel magukat.
2010. márc. 2. 21:25
 37/38 anonim ***** válasza:
Meg csak 15 eves... mit vartok tole? :))=))
2010. márc. 3. 16:04
 38/38 anonim válasza:
kislány vagy még !higgadj le,viseld el a kritikát,tanulj meg írni,nőj fel szivem....
2010. márc. 13. 01:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!