Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is változzak? Bőv. Lent.
15éwes lány wagyok.egyedi stílussal.:) cserfes,bolond(persze jo értelemben:D) életwidám csaj wagyok.1folytában pörgök mellettem nem lehet unatkozni:P sokat beszélek.szeretek beszélni:D szeretek ismerkedni:)
1 hosszu kapcsolatom wolt eddig a többi mind ilyen 1-2hetes wagy napos wolt:P :S sokan azt modják hogy azért wan ez mert nem bírják a tempót amit diktálok. de ilyen wagyok és ezen eddigmég nem tudtam wáltoztatni:S nem találtam még olyan srácot aki olyan mint én)= aki bírja a tempót:S szerintetek tényleg próbáljak wáltoztatni? ha igen akk hogyan??
<3
Hát a w-zést tényleg abba kéne hagynod, mert egyrészt magyartalan, másrészt azt sugallja, hogy te is csak egy tucatember vagy, mert a mai tinip*csák nagy része így ír. Nem bántásból mondom, ez puszta jótanács.
20/F
Nem, nem ismerlek, ahogy te se engem, úgyhogy te se "hülyeparaszt"-ozzál le, ha megkérhetlek, mert nagyon irritál. Semmi olyat nem mondtam, amin egy normális gondolkodású ember felhúzná magát, szóval kérlek, vegyél vissza az arcodból, mert kicsit elszaladt veled az a bizonyos ló.
Köszönöm megértésedet, én segítő szándékkal írtam, mert ha figyelnél, láthatnád, hogy tényleg minden tinip*csa így ír. Ettől lennél egyedi? Szörnyű, hogy milyen egyediek manapság a lányok.
Jajj ez a w mánia...
Na mind1...
Szerintem ha jól érzed magad így akkor ne akarj változni.
Próbálj egy csendesebb fiúval kezdeni.
De semmiképpen sem egy olyan típussal, mint amilyen te vagy.
Két tűz nem fér meg egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!