Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is változzak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is változzak? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

15éwes lány wagyok.egyedi stílussal.:) cserfes,bolond(persze jo értelemben:D) életwidám csaj wagyok.1folytában pörgök mellettem nem lehet unatkozni:P sokat beszélek.szeretek beszélni:D szeretek ismerkedni:)

1 hosszu kapcsolatom wolt eddig a többi mind ilyen 1-2hetes wagy napos wolt:P :S sokan azt modják hogy azért wan ez mert nem bírják a tempót amit diktálok. de ilyen wagyok és ezen eddigmég nem tudtam wáltoztatni:S nem találtam még olyan srácot aki olyan mint én)= aki bírja a tempót:S szerintetek tényleg próbáljak wáltoztatni? ha igen akk hogyan??

<3

2010. márc. 2. 20:08
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
86%

Hát a w-zést tényleg abba kéne hagynod, mert egyrészt magyartalan, másrészt azt sugallja, hogy te is csak egy tucatember vagy, mert a mai tinip*csák nagy része így ír. Nem bántásból mondom, ez puszta jótanács.

20/F

2010. márc. 2. 20:16
 12/38 A kérdező kommentje:
uccsoelőtti.bocs de ismersz? ha nem akk mit oltogacc? hülyeparaszt.
2010. márc. 2. 20:17
 13/38 Dymo ***** válasza:
82%
mi a f*szért írsz W-t?
2010. márc. 2. 20:19
 14/38 A kérdező kommentje:
mért lényeg te barom?!
2010. márc. 2. 20:19
 15/38 Dymo ***** válasza:
86%
1 az ,hogy idegesítő, a 2. meg az,hogy nevetséges 3, minden tucat p*csa így írja,igazi egyéniség vagy
2010. márc. 2. 20:20
 16/38 anonim ***** válasza:
83%

Nem, nem ismerlek, ahogy te se engem, úgyhogy te se "hülyeparaszt"-ozzál le, ha megkérhetlek, mert nagyon irritál. Semmi olyat nem mondtam, amin egy normális gondolkodású ember felhúzná magát, szóval kérlek, vegyél vissza az arcodból, mert kicsit elszaladt veled az a bizonyos ló.

Köszönöm megértésedet, én segítő szándékkal írtam, mert ha figyelnél, láthatnád, hogy tényleg minden tinip*csa így ír. Ettől lennél egyedi? Szörnyű, hogy milyen egyediek manapság a lányok.

2010. márc. 2. 20:21
 17/38 A kérdező kommentje:
szerintem meg ha nem tudtok normális Válaszokat irni ak inkább meg tartsátok meg magatoknak(N)
2010. márc. 2. 20:21
 18/38 anonim ***** válasza:
64%
15 évesen felmegy a sószintem az ilyenektől... vajon mit gondolhat akkor egy 20 éves? :D
2010. márc. 2. 20:22
 19/38 anonim ***** válasza:
Falnám formás kebled mohó szenvedéllyel.
2010. márc. 2. 20:22
 20/38 anonim ***** válasza:

Jajj ez a w mánia...

Na mind1...

Szerintem ha jól érzed magad így akkor ne akarj változni.

Próbálj egy csendesebb fiúval kezdeni.

De semmiképpen sem egy olyan típussal, mint amilyen te vagy.

Két tűz nem fér meg egymás mellett.

2010. márc. 2. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!