Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is változzak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is változzak? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

15éwes lány wagyok.egyedi stílussal.:) cserfes,bolond(persze jo értelemben:D) életwidám csaj wagyok.1folytában pörgök mellettem nem lehet unatkozni:P sokat beszélek.szeretek beszélni:D szeretek ismerkedni:)

1 hosszu kapcsolatom wolt eddig a többi mind ilyen 1-2hetes wagy napos wolt:P :S sokan azt modják hogy azért wan ez mert nem bírják a tempót amit diktálok. de ilyen wagyok és ezen eddigmég nem tudtam wáltoztatni:S nem találtam még olyan srácot aki olyan mint én)= aki bírja a tempót:S szerintetek tényleg próbáljak wáltoztatni? ha igen akk hogyan??

<3

2010. márc. 2. 20:08
1 2 3 4
 1/38 A kérdező kommentje:
jah szówal ti sem bírnátok.annyi.puhafütyik(N)
2010. márc. 2. 20:11
 2/38 anonim ***** válasza:
Ikrek a horoszkópod.
2010. márc. 2. 20:12
 3/38 A kérdező kommentje:
wégre egy normális embert is látni:) de am nem wízöntő wagyok:)
2010. márc. 2. 20:13
 4/38 anonim ***** válasza:
86%
szerintem mindenképpen változz meg. legalább annyiban hogy nem állandóan W-t használsz, rohadt idegesítő!!!!
 5/38 anonim ***** válasza:
77%
Nem fáraszt minden v helyett w-t írni? Mire jó ez a marhaság? Ebben biztos hogy változnod kellene, mert ettől nem menő leszel, csak butuskának tűnsz.
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
szerintem koncentrálj arra hogy kijárd az első osztályt, bár ilyen helyesírással....
2010. márc. 2. 20:14
 7/38 anonim ***** válasza:
Vízöntő? És vagy olyan csábító vízöntő, hogy úgy felhevítene a gyönyöröd, hogy azt a kancsó vizet rám kellene borítanod, nehogy helyben elpárologjak az izgalomtól?
 8/38 anonim ***** válasza:
86%
egy hisztis kispics@ vagy aki azthiszi menő mert pics@san ir és csodálkozik, hogy miért nem birja senki...
 9/38 anonim ***** válasza:

15 évesen szerintem ne akarj rögtön mindent megkapni, mert akkor 20 évesen még egyedül leszel.

Szerintem 16-17 éves korodig hanyagold a témát, de mivel gondolom ezt úgysem fogod megfogadni, így szerintem vegyél vissza kicsit a tempóból. Sőt ne is diktálj tempót. A fiú majd udvarol, ha úgy gondolja. Ha meg nem udvarol, akkor mit akarsz tőle? Inkább csak jelzéseket küldj neki, és ne kezd el követelni, hogy mit szeretnél és mit nem.

Sok sikert! 19F

2010. márc. 2. 20:15
 10/38 A kérdező kommentje:
uccsonak köszönöm(=
2010. márc. 2. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!