Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is változzak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is változzak? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

15éwes lány wagyok.egyedi stílussal.:) cserfes,bolond(persze jo értelemben:D) életwidám csaj wagyok.1folytában pörgök mellettem nem lehet unatkozni:P sokat beszélek.szeretek beszélni:D szeretek ismerkedni:)

1 hosszu kapcsolatom wolt eddig a többi mind ilyen 1-2hetes wagy napos wolt:P :S sokan azt modják hogy azért wan ez mert nem bírják a tempót amit diktálok. de ilyen wagyok és ezen eddigmég nem tudtam wáltoztatni:S nem találtam még olyan srácot aki olyan mint én)= aki bírja a tempót:S szerintetek tényleg próbáljak wáltoztatni? ha igen akk hogyan??

<3

2010. márc. 2. 20:08
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
huhuhúúúú.nekem te agyarázzál léccives ugyis leszarom amit mondasz.és akk te mér p*csázhacc mi?
2010. márc. 2. 20:24
 22/38 anonim ***** válasza:
szerintem a kérdező 1 cigány, viccen kívül
2010. márc. 2. 20:25
 23/38 anonim ***** válasza:
71%

Figyelj, tündérbogár.

Olvass a sorok között, vagy lealábbis tanulj, mert a szövegértés még nem igazán megy.

Rád nem mondtam, hogy p*csa vagy. Szó szerint azt mondtam, hogy "a tinip*csák" így írnak, ami nem azt jelenti, hogy te az vagy, csak pont úgy írsz, mint ők, és ez aztán köszönőviszonyban sincs az egyediséggel.

Azt, hogy mennyire veszed figyelembe a szavaimat, pont nem sz*rom le, a lényeg annyi, hogy nekem van egy véleményem, és azt kimondom. Az, hogy te megfogadod-e a jótanácsot, vagy elkárhozol, a te dolgod, hisz árokására mindig nagy a kereslet. Köszöntem!

2010. márc. 2. 20:27
 24/38 A kérdező kommentje:
szerintem meg te vagy a cigány:D
2010. márc. 2. 20:27
 25/38 A kérdező kommentje:
most viccen kívül..
2010. márc. 2. 20:28
 26/38 anonim ***** válasza:
Hiperaktiv vagy?
2010. márc. 2. 20:30
 27/38 A kérdező kommentje:
anyádnak esetleg.
2010. márc. 2. 20:30
 28/38 anonim ***** válasza:
leszopsz?
2010. márc. 2. 20:33
 29/38 Dymo ***** válasza:
ne bántsátok már szegényt,ha nem tud sz*pni,akkor nem tud,majd megtanulja
2010. márc. 2. 20:40
 30/38 anonim ***** válasza:

ma 20:15 vagyok:

Én, mint egyike a megmaradt gondolkodó embereknek, bejelentem, hogy a vitának vége. Aki egy 15 éves lányt akar cikizni, az a véleményét írja inkább a napiszar.com-ra. Azt erre találták ki. Ezt az oldalt nem.

A "w"-kre rátérve pedig az javaslom, hogy habár kicsit felkelti a figyelmet, de hosszútávon nem fognak komolyan venni. Ez hasonló, mint az "XD". Írhatsz bármilyen komoly szándékkal, olvasva senki sem fogja olyan komolyan venni, mint te. Persze 15 évesen még belefér, de azért majd nőj ki belőle.

2010. márc. 2. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!