Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi másfél hónap alatt nem adott telefonszámot, az nős vagy egyéb?
Figyelt kérdés
Azt mondja bizalmatlan az emberekkel, de ez szerintem kamu.2015. jún. 26. 07:52
31/37 anonim válasza:
Eleg fura..., lehet benne vmi. Kerdeztel mar ra, hogy miert nem adja meg?
32/37 A kérdező kommentje:
Azt mondta, mert bizalmatlan mindenkivel és volt, aki már zaklatta...
De ez nem indok, mivel okos telefonnal 1 perc valakit tiltani. Szerintem ez inkább kifogás!
2015. jún. 26. 10:51
33/37 anonim válasza:
Az én telefonomon nem találtam tiltás funkciót, és az ügynökök úgy is megtalálnak, hogy titkosítva van a számom. Elég egy ismerős, aki kiadja a telefonszámot. Beszélgess vele neten, találkozzatok, és figyelj, aztán kiderül, hogy van-e alapja a gyanúdnak, vagy tényleg ennyire paranoiás.
34/37 A kérdező kommentje:
az én telomon van funkció, hogy csak a rejtetteket tiltsa vagy konkrét számot
2015. jún. 26. 11:11
35/37 anonim válasza:
Nem mindenkinek olyan a telefonja, mint a tiéd. Nekem volt "buta" telefonom, amin volt ilyen funkció, de a mostanin nincs, pedig ez okosabb. Nem szempont. Aki akar, úgyis megpróbálja ezeket megkerülni, legfeljebb kinyomom.
36/37 anonim válasza:
Velem probalkozott igy sok evvel ezelott egy pasi. Aztan kesobb kiderult, hogy nos. Az emailt ugy hasznalom, mint a telefont. Es semmikepp se adott telszamot. ! Nos volt es semmi komolyat nem akart, de ugy adta elo es ugy talalkozgattunk! N
37/37 anonim válasza:
Kérdező! Melyik megyében laksz? Csak mert ismerős a felállás nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!