Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy pasi másfél hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi másfél hónap alatt nem adott telefonszámot, az nős vagy egyéb?

Figyelt kérdés
Azt mondja bizalmatlan az emberekkel, de ez szerintem kamu.

2015. jún. 26. 07:52
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

19. Nem én fogalmaztam így, hanem a pasi, akiről szó van. 41 éves, én meg 32. Családot és gyereket szeretne. De egy alap bizalom a nővel, akivel ezt tervezem, elvárható lenne. Én hosszútávon nem fogok olyan emberrel tervezni, akire még egy telefonszám megadásban sem lehet számítani.

Mert akármi történhet veled, ha egy randira mész, mondjuk.

2015. jún. 26. 09:15
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Hazudik valamiért!
2015. jún. 26. 09:17
 23/37 anonim ***** válasza:

Én is kiadnám az útját.

A telefonomon nincs előfizetéses net, csak az otthoni hálózatot vagy ingyenes wifit használok rajta, AZ pedig nonszensz hogy visszamenjünk a 90-es évekbe, amikor előfordult hogy a megbeszélt találka után elkerültük egymást, vagy épp órákig várakoztunk/várakoztattuk a másikat, mert csak vezetékes telefon volt és miután bármelyikünk elindult otthonról, már nem tudtuk értesíteni egymást, ha változás állt be/dugó, baleset következett be, ami miatt késésbe estünk..stb.

2015. jún. 26. 09:18
 24/37 anonim ***** válasza:
91%

Talalkoztal vele es nem tudod nos e vagy sem Na szep

Tuti ez meg nem kapcsolat ha meg szamod sincs a vegen kiderul meg vezeteknevet sem tudod.

2015. jún. 26. 09:19
 25/37 A kérdező kommentje:
Tudom a vezetéknevét, a facebook profilját, azt is , hogy hol lakik, de a telefonszámot nem adja meg. Sztm ennek oka van.
2015. jún. 26. 09:21
 26/37 A kérdező kommentje:
Aki nem adja meg a számát az mindig gyanús, mert tuti olyan ember van a környezetében, akivel nem szeretné tudatni azt, hogy van nő vagy van egy másik nő. Mindent meglehet oldani. Hány ilyen pasiról tudok a környezetemben. Sokról. Ha van is nője, az a facebook profilját nem nagyon fogja tudni feltúrni. Sztm gyanús és pont.
2015. jún. 26. 09:26
 27/37 anonim ***** válasza:

Szerintem alap a telefonszámcsere. Nemhogy másfél hónap után, de többnyire már az első sikeres randin illik megadni.

A facebook profilja egyáltalán valós? Nem valami áll profil?

Nekem gyanús, hogy van valakije. Családot akar meg gyerekeket? Na az nem így viselkedik. De az is lehet, hogy nem téged keres, csak amíg nem jön egy jobb, addig jó vagy. Aztán könnyebb lesz téged leléptetni, mert csak töröl az ismerősei közül és kész. Nem kell számcsere, ilyesmi.

2015. jún. 26. 10:27
 28/37 anonim ***** válasza:
*álprofil
2015. jún. 26. 10:29
 29/37 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy olyan, mint az itt siránkozó pasik. De azért te sem vagy elég szemfüles. Másfél hónap (azt írod), nem elég, hogy kötődés alakuljon ki két ember között, erre ne alapozz semmit.
2015. jún. 26. 10:41
 30/37 A kérdező kommentje:
De köztünk nagyon erős az érzelmi kötődés pedig.Ilyen szinten nagyon működik a kémia.Csak a pasi nem normális szerintem. Kicsit defektes.
2015. jún. 26. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!