Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy pasi másfél hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi másfél hónap alatt nem adott telefonszámot, az nős vagy egyéb?

Figyelt kérdés
Azt mondja bizalmatlan az emberekkel, de ez szerintem kamu.

2015. jún. 26. 07:52
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Hát én pedig befogom vele így fejezni, mert nem fogom egész életem a facebook chaten leélni.
2015. jún. 26. 08:22
 12/37 anonim ***** válasza:
Hát azt írtad, találkoztok is.
2015. jún. 26. 08:23
 13/37 A kérdező kommentje:
Akkor sem. Én ezt nem tartom normális dolognak akkor sem, ha találkozunk.
2015. jún. 26. 08:24
 14/37 anonim ***** válasza:
29%
En se szivesen adom ki a telefonszamomat ... persze, aztan majd jonnek az ejszakai radgondoltam hivasok, meg az egesznapos ellenorizgetesek. Szerintem tok normalis, ha valaki nem adogatja meg lepten-nyomon az elerhetoseget. Nem mindenki el nemi eletet a telefonjaval, csak a fiatalokra jellemzo ez az egesznapos telefon-nyomkodas.
2015. jún. 26. 08:42
 15/37 A kérdező kommentje:

Ez inkább már paranoia utolsó...

Te valami 40 éves agglegény típus vagy.

Azok szoktak ilyen szöveget nyomni.

2015. jún. 26. 08:44
 16/37 anonim ***** válasza:
0%

Pont nem agglegeny ... az orulne ha felhivna valaki. Az aktiv eletet elo embernek viszont semmi szuksege az egesznapos telefoncsorgesre.

Most mar ezt is tudod!

2015. jún. 26. 08:58
 17/37 anonim ***** válasza:
47%

Mi a francnak a telefon szám. Konkrétan alig telefonálok. Utazás közben mobil net es msn. Akivel meg csacsogni akarok azzal személyesen találkozok, nem a fülem zsibbasztom. Egyszer volt egy olyan helyzetem amikor egy sms erejeig jól jött volna a telefonszam. De az is megoldodott.

Jah és csacsighatnek annyit amennyit akarok mégse teszem.

2015. jún. 26. 09:05
 18/37 anonim ***** válasza:
60%

"Na jó, de egy lány, akivel közös jövőt tervezel"

"másfél hónap alatt"

Közös jövő tervezgetés másfél hónap után? Egy pasinál? Ne nevettess, ilyen nincs, hacsak nem nagyon megkeseredett, és végre kapott egy nőt. :-)

Hány éves vagy?

2015. jún. 26. 09:09
 19/37 A kérdező kommentje:
Hiába magyarázkodsz. Miért kell egyből arra gondolni, hogy a nőnek azért kell a telefonszámod, mert hívogatni akar???? Ez szerintem gáz, ha már valaki eleve így gondolkodik.
2015. jún. 26. 09:12
 20/37 anonim ***** válasza:
43%
Én nő vagyok, de alig telefonálok, beszélgetésre ott az internet (olcsóbb az internet havidíj, mint a telefonálás lenne ilyen percdíjakkal...), napközben hétköznap dolgozom, akkor nem hiányzik, a telefonos ügynököket is gyorsan le szoktam koptatni, ezen kívül meg lehet találkozni személyesen.
2015. jún. 26. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!