Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék megkeresni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megkeresni egy pasit, akivel a neten ismerkedem?

Figyelt kérdés
Fél éve beszélgetünk chaten. Nagyon bizalmatlan midnenkivel szemben, és visszahúzódó. Én pont az ellentéte vagyok, és nem mer találkozni, viszont én nagyon szeretnék. Az elején ki is kötötte, hogy nem szeretne, mert túl nyuszi ehhez, viszont én bíztam benne, hogy majd ráveszem. Hát nem sikerült. Viszont az utóbbi időben rájöttem, hogy sok mindenben (adatokban) hazudott. Képem van csak róla, (amit valódinak gondolok), és tudom a várost, ahol lakik (remélem ez sem kamu). Hogy fogjak hozzá a kereséséhez? Egyszer megjelennék a munkahelyén, de nem adnám tudtára, hogy én vagyok (ő engem még nem látott). Csak elbeszélgetnék vele, mint egy átlagos vendég (vendéglátózik).
2015. jún. 25. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Hidd el, sem a fényképek, sem a város, sem a foglalkozása nem igaz.
2015. jún. 25. 12:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Ne legyel pioca! Ha nem akar talalkozni annak valoszinu oka is van, csak maximum nem akarja az orrodra kotni.

Mondjuk megkerdezhetned, hogy tulajdon keppen akkor miert beszelgettek, miert baratkoztok ... de!!! ... ezt a kerdest magadnak is felteheted.

2015. jún. 25. 12:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Ezeket a kérdéseket mindig fel teszem neki, és mondja, hogy neki sok idő kell, mire megnyílik, de nagyon kedvel, és nagyon jó velem beszélgetni. Van, hogy 6 órát beszélünk az éjszakában, borzasztóan jól kijövünk. Magam részéről... nem is tudom. Én többet szeretnék tőle, de nem tudom érdemes e várni rá.
2015. jún. 25. 12:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez csak nővel.
2015. jún. 25. 12:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Fél éve beszélgettek, megismertétek egymást, vendéglátózik.. nem tűnik sem mentálisan problémásnak (képes emberekkel kommunikálni személyesen, ez a munkája), sem olyannak, aki rossz társaság lenne. Nem visszahúzódó és bizalmatlan, hanem nem akarja kiadni a valós személyiségét, mert nem akarja, hogy közöd legyen a való életéhez. Arra tudok gondolni, hogy vagy a kép hamis, és a valóságban egészen másképp néz ki, vagy arra, hogy nős, és fél, hogy bekavarsz.
2015. jún. 25. 13:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Fel ev hosszu ido. En is valami csalafintasagra gondolok. Azzal, hogy szemelyesen is megismerjetek egymast meg nem serul a hosszu oldodasi szokasa. Abban, hogy talalkoztok es megismeritek egymast meg akkor sincs semmi, ha nos. Talalkozni akkor is lehetne legalabb egyszer.

Szoval en a helyedben egy kicsit gyanakvobb lennek es megprobalnam kieroltetni a szemelyes megismerest, kulonben nem pazarolnam ilyenre az idot.

2015. jún. 25. 13:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Ismerős a szitu, voltam ilyen helyzetben.

Tapasztalatból írom a következőt: ha valaki túl nyuszi egy kapcsolat elkezdéséhez, akkor azt jelenti, hogy TÉNYLEG túl nyuszi a kapcsolat elkezdéséhez. Ha találkoztok, akkor is az lesz.

Valójában köztetek egy baráti kapcsolat van, neki erre van szüksége, tökéletesen kielégíti az igényeit. Te potenciális társat látsz benne, pedig valójában - bármennyire kellemetlen is - benne nincsenek meg azok a tulajdonságok, amik egy párkapcsolathoz szükségesek. Te szeretnéd, ha meglennének, ezért belelátod, de a valóság más.

De leírom a saját példámat... szinte szó szerint ugyanilyen ismerkedésem volt. Nagyon félénk, nagyon visszahúzódó férfival ismerkedtem. Abszolút megvolt a közös hullámhossz, de nem akart találkozni, kapcsolatba lépni. Fél évnyi virtuális ismeretség után döntöttem én is úgy, hogy kiugrasztom a nyulat a bokorból. Több hónapnyi konspiráció után sikerült összehoznom egy találkozót úgy, hogy ő nem tudta, hogy velem találkozik (mivelhogy nem randi volt, abba senkivel nem ment volna bele).

Kb. 5 órát beszélgettünk élőben, abszolút közös hullámhosszon voltunk. Azt sem titkolta, hogy mint nő, bejövök neki. Ennek ellenére az álláspontja nem változott: ő fél a kapcsolatoktól. Borzasztóan alacsony az önértékelése, ami - azóta már megértettem - tényleg alkalmatlanná teszi párkapcsolatra. Az első személyes találkozásunk óta már két év telt el. Időbe telt elfogadnom az álláspontját, mert én szerettem volna "meggyőzni" sokáig, hogy minket egymásnak rendelt az ég. Azóta már rájöttem, hogy ez csak idealizálás volt, a saját vágyaimat vetítettem bele. Azóta rendszeresen találkozunk, beszélgetünk, megismertem, és most már tudom, hogy ilyen alacsony önértékeléssel tényleg nem tudnék mit kezdeni egy kapcsolatban. Ehhez minimum pszichológusnak kellene lennem, de ha pszichológus lennék, akkor meg nem a párkapcsolatomban akarnám gyakorolni a munkámat.

A férfi azóta is az egyik legjobb barátom. Eredetileg is az volt, barátság, csak én szerettem volna, ha több lenne. Az önértékelési problémái még a baráti kapcsolatban is okoznak konfliktusokat, egy esetleges párkapcsolatban megőrülnék mellette. Szóval jobb ez így, tényleg.

Úgyhogy a következő kérdéseket tedd fel magadnak:

-Mi változna azzal, ha találkoznátok? Gondolom, abban reménykedsz, hogy akkor majd megjön a kedve a kapcsolathoz, de el tudod azt is fogadni, hogy nem? Mert erre kb. 90% az esély.

-El tudod fogadni, hogy egy esetleges kapcsolatban is bizalmatlan, visszahúzódó lenne, és arról szólna a kapcsolat, hogy folyamatosan erősítgetned kell az alacsony önértékelését? Tehát gyakorlatilag olyan lenne, mintha egy kisgyereket nevelnél, vagy egy beteget ápolnál folyamatosan, de nem egyenrangú társkapcsolat. Ilyenre vágysz?

-Ha az a kapcsolat, ami MOST köztetek van, számodra kellemes, akkor kell-e ezen változtatni valamilyen homályos vágyálmok miatt, ami egyáltalán nem biztos, hogy tényleg úgy is lesz, ahogy elképzeled... sőt, szinte teljesen biztos, hogy nem úgy lesz.

2015. jún. 25. 14:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Megprobaltam belekepzelni magam, hogy ha en ismerkednek a neten es ennek ellenere nem akarnek szemelyes megismerest, akkor azt miert tennem:

Valojaban csak az idomet mulatnam a neten, izgalmas lenne uj emberekkel megismerkedni, beszelgetni, virtualis kapcsolatokat kiepiteni a vilag barmely pontjan. Ez lekotne az egesz napomat ezert egy otthonulo kocka lennek. Felhomalyban ulnek egesz nap a gep elott a fustos szobaban, rendelnem a kajat es csak kolaert mennek le a kisboltba, meg csipsszert. Ha valaki talalkozni szeretne, akkor megijednek, mert belepne a komfortzonamba. Szembesulnek vele, hogy milyen egy szerencsetlen eletem van es ettol meg jobban befordulnek. Ha nagy nehezen meg is raszednenek egy talalkozora, akkor tok hulyen viselkednek, mert a kinti eletben nem is ereznem jol magam, hiszen en csak otthon szeretek lenni es netezni.

Szerintem valami ilyesmi lehet.

2015. jún. 25. 14:25
 9/10 anonim ***** válasza:
# 8: Jól látod. Tényleg ilyen jellegű személyiség áll az ilyen viselkedés mögött. A fentebb említett legjobb barátomnál még soha nem voltam, mert szégyelli az életét előttem. Az egyik legjobb barátja előtt...
2015. jún. 25. 14:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azért nem akarja, mert nem független.

Ha tudod a nevét és hogy hol dolgozik, akkor a neten nagyon gyorsan ki tudod deríteni, hogy kamu vagy nem kamu.

2015. jún. 25. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!