Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lány, akivel most ismerkedem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány, akivel most ismerkedem, nagyon más, mint én - van értelme?

Figyelt kérdés
Ő egy két lábon járó szlengszótár és popkultúra-gyűjtemény, hús-vér divatkollekció (nem egy buta cicababa, csak olyan eszik-iszik-tévézik-vásárol), én. mondjuk úgy, más vagyok. Ő általában egy-két szavas válaszokat vár, én szeretem jobban kifejteni a véleményem. Ez eléggé zavarja, de egyszerűen ilyen a stílusom. Kedvelem őt, ő is kedvel engem, csak nem tudom, hogy ez működni fog-e.
2015. ápr. 1. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
nincs
2015. ápr. 1. 22:26
 2/7 CptTomato ***** válasza:

Minden kapcsolatban össze kell csiszolódni főleg ha hosszú távú.

Én alapvetően nem tartom rossznak ha két ellentétes személyiség egymásra talál mert egymást tudják "fejleszteni".

A kérdés csak az hogy melyik fél mennyire védi az "egyéniségét"?!

2015. ápr. 1. 22:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát nem vagyok benne biztos hogy van jövöje. Az ilydn 1-2 szavas mondatokból szokott félreértés lenni. Veszekedés.
2015. ápr. 1. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon nem illetek össze, hosszútávon (vagy még hamarabb) egymás agyára mennétek.
2015. ápr. 1. 22:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Nincs értelme.
2015. ápr. 1. 22:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Az a probléma ezzel az egésszel, hogy nekem néha szükségem van leírni, hosszan, kifejtve, humorral és bókokkal azt, amit érzek iránta, vagy szimplán csak gondolok vele kapcsolatban. Még ha bizonyos dolgokban visszább is tudok venni, ebben nehezen tudok kompromisszumot kötni, néha egyszerűen muszáj leírnom mindazt, ami bennem van.
2015. ápr. 1. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem fog működni.

Az más, ha valaki állandóan beszél és azzal idegesíti a csendesebbik felet. De ha az idegesíti, hogy nem tőmondatokban válaszolnak neki, akkor tulajdonképpen a másik lényének ez a darabkája idegesíti igazából. A jelleme, ami a másik maga.

Én szeretem, ha lényegre törőek az emberek, de ne mindig 2 szóban. Ha valaki nem fejti ki a véleményét, azt nem is ismerjük meg rendesen. Tehát nem is kíváncsi igazán rád. Bír téged, de nem kíváncsi a véleményedre.

Pedig a világ nem fekete és fehér, nem lehet igennel és nemmel válaszolni, vagy tőmondatokkal.

2015. ápr. 2. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!