Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 hónapja ismerkedem egy férfival, aki vég nélkül magát dicséri. Mi erről a véleményetek? (Lent)
Ő kezdeményezte ezt az ismerkedést, eleinte nekem is udvarolt, kedves volt.
Mostanság csak az a téma, h ő milyen jóképű, milyen fess, milyen cuccai vannak.... h ő hozzá méltatlan lánnyal nem áll le... és engem is elkezdett "mérlegre rakni", h milyen a hajam, vagy milyen a ruhám... (adok magamra, de nem vagyok az a túlőltözött, túl festett nő, inkább házias, és ha kell kiöltözöm)
Nekem a külső annyiból számít, h legyen ápolt az illető. Számomra a belső teszi széppé a külsőt, ami kisugárzik.
Már eléggé zavar ez az önmételyezés.
Szerintetek az ilyen ember változhat?, vagy hagynátok, had szerese magát tovább...
Öntömjénezés.
Magát se szereti, különben nem kéne bizonygatnia magának, hogy milyen jó csávó.:)
Nem alkalmas szerelemre.
Miért ismerkedsz még vele? Én a helyedben először próbálnám vicceskedve figyelmeztetni, hogy "na, tól sok a jóból", vagy "jajj, olyan kis tökéleteskének tűnsz", ha meg nem veszi az adást és folytatja a nárcizmusát, akkor otthagynám.
Egyébként ezek az emberek sokszor a legbizonytalanabbak magukban- bókoltál már te neki valaha, vagy mondtál neki te is szép dolgokat, hogy jól érezze magát?
Poénból, viccből én is szoktam fényezni magam,de egy határt nem lépek át.
Ez a pali viccel,vagy komolyan is gondolja?
Nem mindegy ugyanis.
Igen, természetesen megdicsérem, és figyelmes vagyok vele.Kényeztetem.
Ez a probléma utóbbi hónapban jött ki nagyon. Kicsit viccesen mondtam már neki, h milyen jó h ennyire tisztában van a külsejével. Erre ő, h igen, és örüljek, h ilyen jó pasi udvarol nekem.
eleinte vicces volt.
Amióta szex van, azóta kezdem azt látni, h ő ilyen.
szex után simizem, odabújok, elmondom, h mennyire jó volt.... ő meg dicséri magát, h milyen jó ő az ágyban, és így meg úgy a többi lány....Egy egészséges szintig ok, de örülnék, ha néha engem is látna
Kedves kérdező nem teljesen világos számomra, hogy pali vagy vagy nő!
"Számomra a belső teszi széppé a külsőt, ami kisugárzik."---ez kerek perec látszik is azon, hogy egy pávával vagy együtt, aki csak a külsőségekre ad, de rohad a belseje.
én vagyok a nő: 30
Ő a férfi: 38
Nyilván egy ismerkedés eleinte a kölcsönös megfelelés vágyról szól, h elbűvöljük aki tetszik.
Most azt érzem, h ő azt szereti bennem, h legyezgetem a hiúságát, + mosok főzök takarítok.
Olyan mintha egy jó üzleti döntés lenne a részéről, nem szerelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!