Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha társkeresőn ismerkedem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkeresőn ismerkedem egy férfival egy hónap után már találkozhatnék vele? Nem lenne korai?

Figyelt kérdés
Igaz eleinte nem beszéltünk minden nap és nem chateltünk, hanem hetente 1-2 alkalommal váltottunk levelet, de az utóbbi egy hétben minden nap chateltünk másfél, két órát. És viszonylag elég sok általános dolgot tudunk már egymásról és ő már jelezte hogy szívesen találkozna velem, de vár ameddig én gondolom. Ti találkoznátok ennyi idő után?
2014. jan. 30. 10:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem találkozhatsz vele, csak lehetőleg nappal és olyan helyen, ahol sok más ember vesz körül. Sose lehet tudni...
2014. jan. 30. 10:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Természetesen igen főleg, hogy utalt arra, hogy találkozna veled. Ne várj
2014. jan. 30. 10:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze nyugodtan,hiszen csak személyesen lehet egy embert megismerni.
2014. jan. 30. 10:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha én társkeresőn tényleg meg akarok ismerkedni egy lánnyal, akkor nem várok egy hónapig. Általában egy-három nap múlva nyélbe ütöm a randit, a legrövidebb idő az első levéltől a randiig kettő óra volt, és 2,5 évig voltunk együtt... Tehát fölösleges várni annyit, csak hogy kiderüljön, élőben nem jövünk be egymásnak. Értelmetlen időpocsékolás. Szóval én korainak nem mondanám az egy hónapot... :)
2014. jan. 30. 10:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Igazából én azt preferálom minden komolyabb célú ismerkedésnél, ha a felek minél hamarabb személyesen találkoznak, és úgy ismerik meg igazán a másikat. Nem tesz jót semmilyen ismeretségnek, ha csomó ideig csak neten dumálgattok, elképzelitek valamilyennek a másik kinézetét, hangját, viselkedését, mert szinte biztos, hogy a valóságban nem olyan lesz. Úgyhogy visszatérve a kérdésedre, nem korai szerintem, csak legyél kellően elővigyázatos
2014. jan. 30. 11:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Aki egy hét után se akar találkozni, arra nem pocsékolnám tovább az időmet.
2014. jan. 30. 11:51
 7/8 anonim válasza:

Szia!

Egy hónap után mindenképpen! Egy fontos dolog van, hogy nyilvános helyen... a neten akárki akármit mondhat!

Egyébként szerintem egy hónap társkeresön történő ismerkedés már pont 4szer annyi idő, mit amennyit kellene... A társkereső oldalak jó oldalak, ha arra használják, amire kell, KAPCSOLAT FELVÉTELRE! Ha ez megtörtént és egy alap bizalom kiépült, akkor lehet találkozni, természetesen nyilvános helyen. Hiszen gép előtt nem jön át az ember személyisége, attitűd -e... így az ismerkedés meg reked!

Üdv és sok sikert!

2014. jan. 30. 13:16
 8/8 WheneverYouWant ***** válasza:
Semmi értelme tovább halogatni.
2014. febr. 2. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!