Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha egy fiú ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy fiú ilyen szavakkal próbálna a szívetekbe férkőzni, akkor ezen meghatódnátok és adnátok neki egy esélyt vagy egyből lepattintanátok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
"Halkan kopog az eső az ablakon, bár lenne minden cseppje csókod az ajkamon. Dörög, villámlik, háborog az ég, nem tudom meddig bírom nélküled még. Ne haragudj rám, ha titokban imádlak, elsuttogom neved hervadó virágnak. Nyári estén a csillagok csak Rólad mesélnek, ne haragudj rám, ha fáj a szívem Érted! Millió csók a szádra, de ha a lelked nem bánja, adok a tested más tájára, oda ahova a legjobban várod és elérjük együtt a MENNYORSZÁGOT!!! : )"
2015. jún. 21. 17:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán fognak meg az ilyen szövegek :)
2015. jún. 21. 17:24
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
Ezt egy "KOVI" filmből vetted? :D
2015. jún. 21. 17:24
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Basszus majdnem elcsúsztam.... jah túl sok itt a NYÁL!!!!!!!
2015. jún. 21. 17:26
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem az ilyen szoveg elriaszt és taszit.

Amugy meg, inkább a tettekben hiszek, mint a szavakban.

2015. jún. 21. 17:28
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a romantikus férfiakat, de ez itt nagyjából arról szól, meg akarod dönteni a csajt. Nem hiszem, hogy a titkos imádóknak túl sok babér teremne, ugyanis nyilvánvalóan nem őt imádod, hanem csak egy számodra tetszetős testbe belelátsz egy idealizált személyiséget. Egyetlen kivétel, ha a legjobb barátnőd az illető.. Meghatódásból egyébként nem adnék esélyt, mert a párkapcsolat nem egy jutalom, amit kellően aranyos dolgokkal el lehet nyerni, szeretni nem tudok valakit csak azért, mert valaki azt hiszi, hogy szeret engem.. A lepattintás a kapcsolatunk jellegétől függ. Ha ezt a verset beveted, valahol a harmadik-negyedik randi körül tedd, amikor már legalább ismered valamennyire, és ő is téged. De ha pusztán esélyt akarsz kapni egy istenített lánytól, szerintem nem túl jók az esélyeid.
2015. jún. 21. 17:29
 6/20 anonim ***** válasza:
64%
Ha ezt a barátom mondaná nekem, lehet hogy még aranyosnak is találnám, de amúgy mindenki mást elküldenék a pcsába aki ezt írná nekem. Ne haragudj ezt komolyan gondoltad? :D
2015. jún. 21. 17:36
 7/20 anonim ***** válasza:
Ez a szöveg arról szól, mennyire megdöntenéd a csajt. Ha a barátom azt suttogná, hogy "gyere babám, most magamévá teszlek" az izgatóbb, mint ez.
2015. jún. 21. 17:38
 8/20 anonim ***** válasza:

Jó tanács, ezt ne. Főleg ne az első randin. Az ilyen facebookra illő nyáladzás.

Ha a kiszemelt lánnyal már izzik köztetek a levegő, inkább ragad meg az alkalmat, szorítsd magadhoz nézz mélyen a szemébe, majd csókold meg érzékien. Ez lesz a mennyország a számára, nem pedig egy betanult részlet.

2015. jún. 21. 17:40
 9/20 anonim ***** válasza:
34%
Ha jól néz ki a a csávó akkor persze, amúgy tényleg mindegy mit csinálsz. Bár ez duma nagyon szánalmas már bocs.
2015. jún. 21. 17:58
 10/20 anonim ***** válasza:
Csak azért írod ezt mert nem értesz a nőkhöz. Egy ilyen vallomás, csak nagyon, nagyon keveseknek jön be, nézzen ki akárhogy a férfi.
2015. jún. 21. 18:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!