Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy fiú ilyen szavakkal próbálna a
szívetekbe férkőzni, akkor ezen meghatódnátok és
adnátok neki egy esélyt vagy egyből lepattintanátok?
(bővebben lent)
Figyelt kérdés
"Halkan kopog az eső az ablakon, bár lenne minden cseppje csókod az ajkamon. Dörög, villámlik, háborog az ég, nem tudom meddig bírom nélküled még. Ne haragudj rám, ha titokban imádlak, elsuttogom neved hervadó virágnak. Nyári estén a csillagok csak Rólad mesélnek, ne haragudj rám, ha fáj a szívem Érted! Millió csók a szádra, de ha a lelked nem bánja, adok a tested más tájára, oda ahova a legjobban várod és elérjük együtt a MENNYORSZÁGOT!!! : )"
Őszintén szólva az első pár szónál kimenekülnék a világból... nagyon nem jön be ez a stílus.
2015. jún. 21. 18:38
12/20 anonim válasza:
Őszintén? Az első mondatot olvastam el, de már az sem jött be. Akárki akármit mond, a lányok a kinézetet nézik. Most ha te külsőre egy kicsit sem jössz be nekünk, akkor mondhatsz akármit. De ezt a szöveget ha lehet inkább senkinek se mond.
2015. jún. 21. 18:53
13/20 anonim válasza:
A kevesebb néha több... :)
2015. jún. 21. 18:54
14/20 anonim válasza:
Nekem tetszik,szerintem aranyos.
2015. jún. 21. 19:03
15/20 anonim válasza:
Ettől inkább fejvesztve menekülnél. Főleg ha csak az ismerkedés észnél tatunk.
2015. jún. 21. 19:23
16/20 anonim válasza:
na ugye, hogy a nők nem szeretik a romantikus hapsikat.
2015. jún. 21. 19:38
17/20 anonim válasza:
Ez nem romantikus hanem nyálas és betanult. Én is menekülnék.
2015. jún. 22. 09:06
18/20 anonim válasza:
Az még semmi,hogy NYÁLAS de tök értelmetlen! Hervadó virágnak mit suttogsz? Mert ha azt írod, hogy ettől feléled a virág vagy valami az még érthető. Csepp mint csók? És enyhén lek.vázod a csajt a végén "a tested más tájára, oda ahova a legjobban várod " ez mi? Magyarul izzik a p..ci? vagy mi?
2015. jún. 22. 10:20
19/20 anonim válasza:
"Ez nem romantikus hanem nyálas és betanult. Én is menekülnék"
Már hogy a retekbe ne lenne romantikus.
A romantika stíluseleme a túlzás, meg az érzelmi nyálaskodás.
A ti fejetekben viszont manapság ez nem emelkedettségként, hanem balfasságként csapódik le.
Nem nagy dolog, majd ha as rác elmúlik 20 vagy legalábbis tapasztaltabb lesz, tudni fogja, ha elég jól néz ki, eredményesebb a 4 soros romantikus vers helyett a "dugnálak ".
Ja tudom, a gykn minden nő a lelki igényeit akarja kielégíttetni a férfiakkal :) Vicc, komolyan . Heti hányszor simogatja meg a pasitok a lelketeket ? :)
2015. jún. 22. 17:54
20/20 anonim válasza:
19. válaszolónak üzenném:
Ha esetleg a romantikára gondolsz, mint lírai műfajra, elárulom, hogy a klasszikus, magyar romantikus versek nem ilyen elcsépeltek, hanem minden formájukban egyediek, és nem ennyire túlzóak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!