Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak mások is, akiknél abszolút kizáró ok, ha a lány jobber?
Ne is merd szemed ráemelni egy nemzeti érzelmű, liberália és kommunista ellenes lányra. De ha nem jönnek be akkor szaporodj Tel-Aviv-ban. Remélem addig piszkálják az orosz medvét amíg komoly tömegpusztitó fegyvert add a felkelők kezébe. Ha nekem a hazámban ilyeneket kell olvasnom mint ez a kérdés akkor megérett a világ a pusztulásra. Most már értem felmenőimet akik a Magyar királyi hadseregben és az ss-ben harcoltak miért kellet meghalniuk. Mert újból felfognak támadni.
Bennünk!
Ennyi síkhülye barmot...komolyan...
Az a nem mindegy, hogy milyen "Jobber".
A jobbikos Jobber az a náci nyilas Jobber, aki olyanokat ír, hogy a Szent Korona alkotmánya ősi alkotmány például. Nem zavarja meg, hogy középkori állami keretek között emberek által megalkatott dologról van szó.
Szóval A konzervatív Jobber nem gáz, de a Jobbikos jobber az elég gáz, ugyanis együtt jár komoly szellemi, és intellektuális hiányosságokkal.
Azt kell hogy mondjam, hogy az ideális partner egy konzervatív partner. Ők elég nyitottak, a 20. századi konzervatív eszmeiség is az organikus fejlődésről szól. Csak hajlamosak a konzervdoboznál megállni azok akik semmit nem tudnak a konzervativizmusról.
A jobbikos eszmeiség meg a középkori romantikus baromságokról szól. Van némi különbség.
Azt meg tényleg ne várd már, hogy néhány iylen Jobbikos őrült politológiai eszmefutattatást fog neked előadni . A történelem könyvet sem birják elolvasni.
""Most már értem felmenőimet akik a Magyar királyi hadseregben és az ss-ben harcoltak miért kellet meghalniuk. Mert újból felfognak támadni.
Bennünk!""
Ehhehehe:D
Ez konkrétan bezáró ok, az elmegyógyintézetekben
"Vagy kötekedsz? mert leírhatom és kifejthetem amit írtam politológiai és államelméleti szempontból."
Na írd csak le, engem is érdekel, mert én meg politológus vagyok.
"Minden fenn van az interneten!!"
Ja ki gondolta volna....Feleslegen szivattam magam az egyetemen 5 évet.
"én Jobbikos vagyok. A második legnagyobb erő ebben az országban"
Nem fogadnék rá, hogy nincsenek nálad "nagyobb erők" az országban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!