Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ti mit szólnátok ahhoz, ha a párotok első alkalommal levetkőzne elöttetek, és kiderülne hogy tetoválva van a nemi szerve? Elvenné a kedveteket, vagy abszolút nem zavarna? (jelezd létszi:fiú vagy vagy lány)
De milyen?
Egy főnix,ami tüzet okád a vaginájából,vagy esetleg egy minion az ánuszán? :D
Elvenné a kedvem. Minek kínozza így magát valaki?
Valami tuti nincs rendben vele agyilag. Ezért venné el a kedvem, nem is maga a látvány, hanem a tudat, hogy nem teljesen komplett az illető.
Ha pasi és vmi szexi kis tetkó, az még kifejezetten izgató is, de ne egy egyszarvú legyen...
17/l
Szeretem a tetoválásokat, de ott valahogy sose tetszettek.
Kicsit meglepődnék először, annyira nem örülnék neki, de elfogadnám, főleg ha kedvelem a lányt.
20/f
5 - os: Mi az, hogy egyszarvu?! CSILLAMPONI! :D
Hm, nem is tudom... Nekem alapbol nem tetszenek a tetkĂłk, bar 1-1 kisebb, izlesesebb meg nem gond. Na de ott lent... Hm. Szerintem nem tetszene, nagyon nem.
N
Függ attól is, hogy mit ábrázol, de lehet tetszene, így ezt nem tudom megmondani, az akkor és ott derülne ki.
Páromnak nincs, de nem is hinném, hogy szeretne.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!