Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak mások is, akiknél abszolút kizáró ok, ha a lány jobber?
Valószínűle az lenne. Nagyon liberállis a gondolkodásom s legjobban azokkal tudok szt érteni, akik hasonlóan látják a dolgokat, nincsenek hülye, konzervatív előítéleteik.
Mondjuk én az egész pártpolitikát egy nevetséges cirkusznak tartom, szóval ennyi erővel az is kizáró ok lenne, ha baloldali, amennyiben ez valami konkrét pártot jelöl :D
Szerintem a mi rendszerünk olyan hogy van: x, y, z párt. Teljesen mindegy hogy te kire szavazol mert úgyis lopni fog mind. Ha X párt nyer akkor ők gazdagodnak meg nagyon de y, z sem marad ki és tovább.
Majd ha lesz normális párt akkor érdemes szavazni. Nálunk van az a helyzet hogy ,,a sok rossz közül a kisebbik''.
Jobboldal ha szélsőséges is legalább valamit tenne. Fidesztől meg stadiont kapunk ami aztán a magyar lakosságnak rohadtul szükséges főleg a szurkolói kártya és a 100 új adó mellé...
#9 Komolyan érdekel a dolog, milyen szertartásokra gondolsz? :D
A kommented alapján úgy látom, nagyon szélsőségesen ítéled meg a nézőpontot, vagy pedig nagyon rossz emberekkel találkoztál eddig. :)
Bár én a másik oldalt látom, nő vagyok, és a párom jobbikos (én nem politizálok, lehetőség szerint messze kerülök mindent), de a nézőpont nem egyenlő azzal, hogy "szertartásokra jár", meg visszhangozza az m1-et, meg akármi. Igen, megvan a maga nézőpontja, szereti is hangoztatni, de intelligens, értelmes ember, pont ugyanúgy elmondhatom én is, ha nem értek egyet valamiben vele, az érveimet is meghallgatja. Egyetértenünk meg nem kötelező. :) Ehhez mérten ő sem fikázza le, hogy én kisebbségiekkel dolgozom szoc.munkásként, elfogadta, hogy én meg ilyen vagyok, azoknak (is) segítek, akiket ő nem szívlel.
Pedig ő aztán tényleg az a fajta "jobbikos állat", akinek a közelébe se mész, ha meglátod az utcán jönni. :)
Szóval, előítéletek helyett inkább ismerd meg az adott leányzót, még a végén kiderülhet, hogy értelmes, intelligens hölgy, a politikai nézeteivel együtt. ;)
16: Ki mondta, hogy szertni kell őket? :D Én sem szeretek egy csomó mindent, aztán mégsem csinálok belőle erkölcsi-politikai kérdst, hogy azt rendellenességnek állítsam be, amit korátozni kell, csak mert nekem "fujj de undi"
Amúgy ha hiszed, ha nem, a jobboldalnak is vannak liberális ideái. Az igazi liberalizmus ugyanis az én szememben olyan, hogy a társadalom minden szintjén megjelenik: az autonomia, önmegvlosítás egyéni értékrend megválsztásának és gyakorlásának biztosítása egyaránt kijár a nemzeteknek és az egyéneknek. A ténylegesen megvalósuló politikában azonban mindig a nagyobb vagy befolyásosabb csoportok érdekei kerülnek előtérbe, amiknek az egyének érdekei rendszerint alárendelődnek. Ezért aztán én liberálisként nem tudok azonosulni semmilyen konkrét frakcióval, még a magukat liberálisnak vallókkal sem.
Nagyon köszönöm a válaszokat! Majd később megpróbálok reagálni rájuk.
Szóval akkor tényleg, hagyjuk a szertartásokat, de a legtöbb (nem mind!) fideszes lány, akit ismertem, elfogulatlanul/kritikátlanul fogadja a kabinet minden hülyeségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!