Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randi után jöttem rá, hogy nem tudom elfelejteni az exem, mit tegyek?
Nem az, hogy vissza akarok hozzá menni, ha térden állva könyörögne, akkor sem lenne már semmi köztünk, de valahogy mégis folyton ő jár a fejemben és megnézem a képeit, pedig hónapokkal ezelőtt szakítottunk.
Ez a srác, akivel randiztunk nagyon kedves, jófej, tök jól megértjük egymást, nagyon megkedveltem és azt hiszem, szeretnék összejönni vele.
De ha ezzel a sráccal akarom és az exemmel már semmiképpen sem, miért jut még mindig csomószor eszembe?
És mit csináljak?
Ugyanebben a cipőben járok én is most.. és szegény srácot nem akartam hitegetni,de hát ha egyszer nem érzem azt mint az exnél, ha fejre állok sem tudok mit csinálni. Természetesen megsértődött rendesen,de inkább ez minthogy kihasználjam és koppanjon..(amúgy nem volt semmi köztünk,csak lelkes volt)
20 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!