Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy tudnék elfelejteni egy...

Hogy tudnék elfelejteni egy lányt?

Figyelt kérdés
van egy lány aki nagyon tettszik nekem meg is próbáltam többször is jobban megismertni töb vissza utasitás után is próbáltam megváltozni olyanná válni hogy megfeleljek neki de még így sem sikerül felszedni és már töbször úgy voltam hogy feladom nem érdekel de valahogy mindig visszajön mikor meglátom elakad a lélegzetem olyan gyönyörű számomra az érzem hogy kell nekem de nem érem el és már szeretnék lekattani róla de nem megy mi a megoldás? sajna nem vagyok nagy kimozdulós nincs kivel

2014. dec. 26. 17:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2014. dec. 26. 17:37
 2/15 anonim válasza:
Sok szerencset a lanyhoz:))szurkolok
2014. dec. 26. 17:37
 3/15 A kérdező kommentje:
az elsőnek kuva nagy! xD de nem csak a szex érdekel
2014. dec. 26. 17:42
 4/15 anonim válasza:

Én is voltam így. Plátói szerelem, van ilyen. Igazából amíg nincs tapasztalat, addig nehéz kezelni az ilyet. Foglalkozz mással. Ha nem jössz be neki akkor bocsika, van 1000+1 másik lány!

Ismered a mondást? Nem futunk olyan szekér után ami nem vesz fel! Illetve metró után sem futunk, mert 1 perc múlva jön a másik.

Konkrét segítséget nem tudok adni, keress mást.

2014. dec. 26. 17:59
 5/15 A kérdező kommentje:
köszi
2014. dec. 26. 18:05
 6/15 anonim ***** válasza:
Írj
2014. dec. 26. 18:32
 7/15 anonim ***** válasza:
Korod?
2014. dec. 26. 18:32
 8/15 A kérdező kommentje:
173/90, 22 év
2014. dec. 26. 19:01
 9/15 anonim válasza:
Ismerem jól ezt az érzést. Ilyenkor az ember úgy érzi megtalálta azt aki a másik fele. A sajatodnak érzed. Teljesen leural az a tudat, hogy ha ő nem lesz veled, soha nem leszel boldog. Nélküle nem tudod mi értelme... Én ezen mentem át, de még mindig nem tudom elfelejteni, mindig arra várok, hogy valahogy mégis összejön. Valamiről mindig eszembe jut,és akkor újra beborulok. Az lett volna jó, ha vhogy kiabrandulok belőle. Most már abban reménykedem, hogy biztos van olyan aki hasonló, lehetetlen hogy ne legyen olyan, akivel boldog lehetnék.
2014. dec. 26. 19:31
 10/15 anonim válasza:
Hát, ugyanebben a helyzetben vagyok. 3 napig most nem szóltam hozzá. Most is csak annyit, hogy búék. El kell felejteni a fenébe. Én speciel senki kedvéért nem fogok a fejemen pörögni, meg kifordulni magamból.
2015. jan. 1. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!