Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gond az, ha nem lennék titokzatos a lányok számára, hanem egyből mindent elmondanék magamról?
Ez mind rendben van, hogy el akarsz mondani magadról mindent.
Én is az őszinteség híve vagyok, de egyet jegyezz meg.
Egy nő sem fog veled sajnálatból összejönni.
Lehet neked bármilyen keserű az eddigi életed ez nem egy vonzó tulajdonság ha csak panaszkodsz és ontod a negatív energiákat.
Nekem is szar volt az életem, de nem hinném, hogy ezt minden egyes embernek el kellene mondanom akivel elkezdek beszélgetni.
Nem megbántásból írom ezeket, de lássuk be ezek a puszta tények.
Azért számolj majd be, hogy miként jöttek a sikerek. :)
Oké, nem kifigurázni akarlak.
Számomra is ez a fontos, hogy megmutatni a rossz tulajdonságokat és ez akárki akármit mond van mindenkiben.
Csak tudod az elején nem ez a legfontosabb, hogy felsorold ezeket.
A másik fél egész biztos, hogy nem a rossz tulajdonságaid miatt fog megkedvelni.
Ezért is kell a jókra koncentrálni és természetesen a rosszakat is néha előhozni vagy elmondani.
A rossz tulajdonság mellé kell némi jó is, hogy kompenzálva van.
Meg ez egy olyan dolog, hogy megkedveli egyik a másikat a jó tulajdonságai miatt és elfogadóbb lesz a rosszakat illetően.
Piac vagy nem piac az ismerkedés, de ez van.
A jó oldaladat kell bemutasd és ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!