Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nagy gond? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagy gond? (Kérdésed túl rövid. )

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy akárhányszor valaki bókol nekem, nem, hogy jólesne, de kényelmetlenül érzem magam tőle. Még nem volt párkapcsolatom, randizni se randiztam, a bókokat általában facebookon kapom, olyanoktól akiket személyesen nem ismerek. Nem vagyok se szép, se nádszálvékony, és nem tudom, hogy most csak gúnyolódnak, vagy tényleg komolyan mondják. De normális esetben nem örülnöm kéne, ha valaki megdicsér? Vagy csak én vagyok ennyire furcsa? :(
2015. máj. 5. 20:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Zavarba jössz, de utána azért jól esik.
 2/12 anonim ***** válasza:
Túl alacsony az önbizalmad.
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem szabad egyből elhinni mindent, de örök kételkedőnek sem kell lenni.

És igen, valószínűleg itt az önbizalommal van baj.

:)

2015. máj. 5. 20:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Attól is függ hogy hogyan bókolnak. Ha idétlenül csinálják akkor érthető ha zavar. Valaki említette az alacsony önbizalmat. Nos, van igazság abban, de én nem mondanám túl alacsonynak, csak kissé alacsonynak.
2015. máj. 5. 20:13
 5/12 A kérdező kommentje:
Fuh, akkor kicsit megnyugodtam, mert az önbizalmam tényleg nem a csillagos égen szárnyal, csillámpónikkal karöltve. :D Akkor csak ezzel van a baj, hát megpróbálom kicsit "összeszedni" magam e téren, köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek. :3
2015. máj. 5. 20:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Esetleg ha lenne kedved ismerkedni, valódi bókokat kapni és ne adj Isten Baranya megye közelében laksz és 25 év körüli nő vagy, akkor rám írhatnál. :)
2015. máj. 5. 20:15
 7/12 A kérdező kommentje:
#6 Hát igazából Hajdú-Biharban lakok, és 16 vagyok, de attól még köszi a válaszod.:D
2015. máj. 5. 20:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Tudtam. Akkor ma este megint telesírom a párna csücskét.
2015. máj. 5. 20:18
 9/12 A kérdező kommentje:
Jajj, ne csüggedj, szerezz be egy cicát, őket jobb ölelgetni egy párna helyett. :3 (Jesszusom, ez gondolatban jobban hangzott ><)
2015. máj. 5. 20:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Az lehet, de az igazság nálad van. :)

2015. máj. 5. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!