Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon égő voltam a tegnapi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon égő voltam a tegnapi randin? Kinevettem őt a világból? Help!

Figyelt kérdés

Találkoztam a fiúval akivel nagyon tetszettünk eddig egymásnak , és már az elején jól alakult a dolog, viccelődtünk, nevetgéltünk.

Nem tudom mi ütött belém, de az egyik egyszerű szitu amiről beszéltünk annyira kiakasztotta nálam a biztosítékot, hogy ki tört belőlem a nevetőgörcs de olyannyira, hogy nem bírtam leállni.

Nagyon nem, fél óra múlva mikor még mindig hisztérikusan nevettem minden második percben akkor szegény próbált témát váltani, de egyszerűen nem bírtam reagálni meg válaszolni neki mert minden mondatomba beleröhögtem.

Eleinte ő is nevetett rajta egy jót, tetszett is neki ez de aztán már témát váltott volna...

Majd közben fel szálltunk a villamosra és akkor megint rám tört , és én természetesen megbotlottam el estem és a földön is csak röhögtem és láttam rajta, hogy ez neki kezd kellemetlenné válni, de nem tudtam mit tenni.

Alapból zavarba jöttem volna de csak még viccesebbnek tűnt minden. Ráadásul alig láttam a könnyeimtől és folyt az orrom is már tőle és csapkodtam a fejem .

Be ültünk oda ahova terveztük de ott is még mindig ezen vihorásztam és egyszer ki folyt a számból a víz is...

A végén már meg sem szólalt szinte csak nézelődött.

Elköszönésnél is bele nevettem a fülébe.

Komolyan nem tudom mi ütött belém mert azért ilyen még nem fordult elő... Itthon már nem nevettem bezzeg...

Tegnap mióta elváltunk nem keresett, szerintetek elszúrtam a dolgot?:((

22L

2015. máj. 30. 16:42
1 2
 11/16 opened paradise ***** válasza:
67%
Én ezt sikernek könyveltem volna el! :D
2015. máj. 30. 18:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt elvihogtad:'D Végül is ő röhögtetett így meg,erre csak büszke lehet,még ha ciki volt a viselkedésed akkor is:D
2015. máj. 30. 18:09
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

ez nem tűnik viccesnek,elgondolkoztam volna hogy be van a kólázva ,vagy szimplán csak beteg,értem én lehet nevetni,csak tömegben magába a bolond szokott így mint te.

biztos tudtam volna olyasmit mondani amitől arcodra fagy a mosoly :D és szerintem a srác is,csak lehet ő szerényebb mint én

kérj elnézést hogy ilyen vagy,és ajánld be egy barátnődet

2015. máj. 30. 18:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, hogy amikor érezted, hogy ennek nem lesz vége, miért maradtál?

Elnézést kérsz, elmondod, hogy lehet furán hangzik, de nem tudod folytatni értelmesen a randit, folytassátok máskor. Ennyi.

2015. máj. 30. 18:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Mit szívtál kiscsaj? Kéne belőle! :D
2015. máj. 30. 23:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez nem lehet igaz :D

Ilyen nincs. Egy lány azonnal elsüllyed szégyenében, és elrohan a helyszínről, amint taknyanyála egybe folyik.

2015. máj. 31. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!