Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A tegnapi találkozónkra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tegnapi találkozónkra elhívta az egyik haverját? Többi lent.

Figyelt kérdés
én 16 éves vagyok ő nemsokára 18.és tegnap találkoztunk,de elhívta magával a legjobb fiú barátját.eddig mindig csak suliban találkoztunk és annyi volt hogy szia-szia.minden nap beszélünk facebookon is.akarhat valamit vagy nem?

2013. jún. 17. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a haverja akar veled összejönni és ezért vitte őt. Én erre tippelek.
2013. jún. 17. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel.
2013. jún. 17. 15:41
 3/8 A kérdező kommentje:
akkor találkoztam először a haverjával.
2013. jún. 17. 15:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet a heverja már látott téged vagy esetleg beszélt rólad. Ja várj csak hisz lehet azt hitte ketten fognak sétálni és nem randira mennek egy csajhoz. Biztos ez lehet...
2013. jún. 17. 15:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Az nem kifogás, tudod a legtöbb párral megesett még rég, hogy először találkoztak egymással (=megismerkedtek)...
2013. jún. 17. 15:46
 6/8 A kérdező kommentje:
de akkor nem azért hivta el a haverját hogy lerázzon vagy valami?
2013. jún. 17. 15:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Minek megy el, ha így rázz le? Mindegy, ha ül otthon a seggén.
2013. jún. 17. 15:58
 8/8 A kérdező kommentje:
az is igaz.pénteken találkozunk megint és jön a haverja velünk megint.tehát,most nagyon nem tudom eldönteni hogy akar -e valamit tőlem vagy nem?.
2013. jún. 17. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!