Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú miért csinál olyat, hogy nekem löki az egyik haverját?!
Figyelt kérdés
Pont becsöngettek, elimdultam a folyosón az osztályomba, és teljesen egyedül mentem, míg nem jött vele szembe két fiú.. Az egyiket iertem.. És amikor kicsivel előttem voltak még, az ismerős fiú mosolyogva a fülébe súgott valamit a számomra ismeretlen fiúnak, makd amikor mellém értek kicsit erősen nekem lökte..2012. nov. 1. 22:07
1/11 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
nyilván azért, mert tudja, hogy a haverjának bejössz..
2/11 anonim válasza:
azért mert tetszel annak a srácnak akit neked löktek.Tipikus gyerekes dolog ez...
3/11 anonim válasza:
Ez az "Ismered Tedet?" némileg primitívebb változata
4/11 anonim válasza:
Szokás, ha töketlen a gyerek és amúgy nem merne odamenni hozzád. :)
5/11 anonim válasza:
Úgy van ahogy felettem mondják, tényleg elég gyerekes.
6/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy ezt fogjátok írni.. De elég furcsa lenn, mert akit nekem löktek azt egyáltalán nem ismerem.. Csak azt aki nekem lökte.. De azt os csak picit.. Néha köszön, meg sokszor beszélúnk pár szót.. Amúgy 16 lány vagyok ;) a fiú aki nekem lökte a haverját meg 19 lesz.. Eés ebben a nekilökéses dologban nem az ismeretlen személy a lényeges.. Hanem az ismerős fiú okaira vagyok kíváncsi..
2012. nov. 1. 22:16
7/11 anonim válasza:
Aha, próbált alkalmat csinálni nektek az ismerkedésre, mert elege volt a haverja nyavajgásából. :)
Elképzelhető, hogy kivánatos vagy számára is. Ha erre voltál kiváncsi.
8/11 anonim válasza:
Az ismerősöd gondolom ezzel próbált hatni rá. Arra célzol, hogy ezzel lehet neki nem jössz be? Nem feltétlen, de lehet csak nem akar semmit, a haverja pedig igen.
9/11 A kérdező kommentje:
Igen.. A kérdés olyan szempontból lenne nagyon fontos, hogy nekem.nagyon bejön az illető, aki nekem lökte a haverját..
2012. nov. 1. 22:24
10/11 anonim válasza:
Nagyon 2 esélyes a dolog.
Ha be is jösz neki, és elég jóba vannak, akkor lehet h leráz, vagy igazából nem érdekli. Ha szerencsétlen és nem merr oda menni, akkor maradjon is az.
Valószinű csak kavarás lesz belőle. Semmi több. Mármint tapasztalatból írom, nem biztos h így lesz. Vannak kivételek, stb, stb, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!