Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon égő voltam a tegnapi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon égő voltam a tegnapi randin? Kinevettem őt a világból? Help!

Figyelt kérdés

Találkoztam a fiúval akivel nagyon tetszettünk eddig egymásnak , és már az elején jól alakult a dolog, viccelődtünk, nevetgéltünk.

Nem tudom mi ütött belém, de az egyik egyszerű szitu amiről beszéltünk annyira kiakasztotta nálam a biztosítékot, hogy ki tört belőlem a nevetőgörcs de olyannyira, hogy nem bírtam leállni.

Nagyon nem, fél óra múlva mikor még mindig hisztérikusan nevettem minden második percben akkor szegény próbált témát váltani, de egyszerűen nem bírtam reagálni meg válaszolni neki mert minden mondatomba beleröhögtem.

Eleinte ő is nevetett rajta egy jót, tetszett is neki ez de aztán már témát váltott volna...

Majd közben fel szálltunk a villamosra és akkor megint rám tört , és én természetesen megbotlottam el estem és a földön is csak röhögtem és láttam rajta, hogy ez neki kezd kellemetlenné válni, de nem tudtam mit tenni.

Alapból zavarba jöttem volna de csak még viccesebbnek tűnt minden. Ráadásul alig láttam a könnyeimtől és folyt az orrom is már tőle és csapkodtam a fejem .

Be ültünk oda ahova terveztük de ott is még mindig ezen vihorásztam és egyszer ki folyt a számból a víz is...

A végén már meg sem szólalt szinte csak nézelődött.

Elköszönésnél is bele nevettem a fülébe.

Komolyan nem tudom mi ütött belém mert azért ilyen még nem fordult elő... Itthon már nem nevettem bezzeg...

Tegnap mióta elváltunk nem keresett, szerintetek elszúrtam a dolgot?:((

22L

2015. máj. 30. 16:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Hát ez tényleg kellemetlenül hangzik. Alapjáraton vicces szituáció lett volna, kivéve ha ilyen sokáig hahotázol. Lehet azt hitte, hogy őt nevetted ki. Szerintem ha akarsz tőle valamit akkor keresd meg és kérj bocsánatot, mond meg őszintén, hogy ilyen még nem történt veled, egyszerűen rádtört a röhögőgörcs és tudsz normális is lenni, csak adjon még egy esélyt. Amúgy hogy bírtad ki eddig? :D Ha röhögőgörcs elkap, akkor pár percig bírom csak, mert nagyon fájnak a hasizmaim
2015. máj. 30. 16:47
 2/16 anonim ***** válasza:
vagy igen, vagy nem
2015. máj. 30. 16:48
 3/16 A kérdező kommentje:

Nem hitte azt mert mondtam, hogy ez a dolog vicces , de nem volt hozzá köze.

hát volt , hogy 1-2 percre elcsendesültem és csak mosolyogtam szóval így percenként jött rám, de a végén már nekem is nagyon fájt :D

Mondtam neki közben, hogy ne haragudjon, nem tudom mi ütött belém de ez valahogy most nagyon vicces, de attól tartok, hogy valami félőrültnek néz és minek adjon egy második esélyt ha konkrétan semmi értelmeset nem bírtam magamból kigügyögni?:/

Ja meg igen ami fontos lehet, hogy a végén mikor elköszöntünk puszival akkor azt mondta, hogy na jó most már tényleg nyugodj le és menjél.... ez kicsit olyan lekezelően hatott rám

2015. máj. 30. 16:51
 4/16 anonim ***** válasza:
inkább igen, mint nem
2015. máj. 30. 16:52
 5/16 anonim ***** válasza:
64%
ha 14 évesként viselkedsz, akkor előfordulhat, hogy lekezelően viszonyulnak hozzád
2015. máj. 30. 16:53
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok, én megértem a fiút, hogy rosszul érezze magát, de látom, hogy te is megérted őt. Sajnos tényleg könyörögnöd kell, hogy adjon egy második esélyt és valószínűleg szánalomból fogja csak elfogadni. A második randin nagyon oda kell magad viszont tenned.
2015. máj. 30. 16:56
 7/16 anonim ***** válasza:
87%
Ez baromi idegesítő lehet, én nem vártam volna ki a randi végét, és már azelőtt elküldtelek volna lenyugodni. Kontrolláld már magad, ember. Égő lehetett már szerencsétlennek.
2015. máj. 30. 16:57
 8/16 anonim ***** válasza:
36%
Hát ez elég kellemetlen..:s bár nekem is van hogy majd meghalok ugy nevetek.igazábol ezen nem tud változtatni az ember. :)
2015. máj. 30. 16:58
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem írj neki, köszönd meg a türelmét, és kérj bocsánatot, amiért kellemetlen helyzetbe hoztad. Írd le, hogy ilyen még sosem fordult veled elő, lehet csak a feszültségtől történt, és te sem élvezted a helyzetet a látszat ellenére. Ha normális, akkor lesz második randi, ha kevés az önbizalma (vagy türelme) és mindezt magára vette, akkor nem. Van az úgy, hogy az ember akarata ellenére is elront valamit.
2015. máj. 30. 17:01
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

ez már úgy hangzik, mint valami betegség :/ Nagyon meglepődnék, ha ezek után keresne... Ha akarsz tőle valamit, akkor neked kell keresned és elhívnod és bocsánatot kell kérni sokszor. Aztán ha valamilyen csoda folytán elfogadja a meghívást, azt már nem szúrhatod el...

Én max, ha részeg vagyok, akkor szoktam ilyen kellemetlenül viselkedni, de itt ahogy nézem nem volt szó alkoholról.

2015. máj. 30. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!