Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem emlékszek a tegnapi csókra. Mitől?
Figyelt kérdés
Tegnap randiztam 1 lánnyal. Sokat sétáltunk azután megcsókoltam de nem emlékszek sok mindenre, olyan mintha egy álom lenne, csak foltokra emlékszek. Most csókolóztam először. Ez mindig így lesz hogy el fogom felejteni?
Vagy ha nem, akkor mi történt tegnap velem? Nem ettem semmit, nem ittam semmit se.
Annyi megmaradt belőle hogy jó volt :) De azért mégis kíváncsi vagyok hogy mi történhetett.
2012. okt. 29. 23:40
1/7 anonim válasza:
ez aranyos :) szerintem csak az izgalomtól volt.. nekem is homályos emlék az első csók :D
18/L
2/7 Mara Acoma válasza:
Senki nem mondta neked, hogy ez természetes jelenség? A csók velejárója az amnézia. Sajnos máskor sem fogsz rá emlékezni, ilyen az élet... Sőt! Ha szexelni fogsz majd valamikor, utána mindig hasmenésed és csuklásod lesz, valamint mindig fájni fog a nagylábujjad körme.
3/7 anonim válasza:
Ja, a lány szályában volt egy LSD bélyeg, az betett egy kicsit.
5/7 anonim válasza:
Vagyok így én is, hogy nem emlékszem valamire, de tudom jó volt.
6/7 anonim válasza:
Juuuj. nekem is ez van, csak éppen én vagyok a lány. semmire nem emlékszem csak pár kis részletre.. de nem gáz. :D Tudom hogy mi történt, mások elmondták hogy mi hogy volt és így jó tudatban élek. ;D
7/7 anonim válasza:
Ez olyan aranyos , de megnyugodtam hogy ez nem csak velem volt így ezek szerint. Két éve történt igaz hogy csak szájra puszi volt , de akkor sem emlékeztem hogy ez most komolyan megtörtént?! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!