Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Szerintetek ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Szerintetek ezt miért csinálhatta? Ti mikor tesztek így?

Figyelt kérdés

Társkeresőn megismerkedtem egy férfival, akivel rengeteg dologban hasonlítunk, nagyon jól sikerültek a randik (az első randink 7 óra hosszan tartott, a 3. 6 órán keresztül) mindegyik végén ő hozta fel, hogy szeretne még találkozni. A 3. randin csókolóztunk többször is, kaptam tőle homlokpuszit, simogatta az arcom, a hajam, hosszasan ölelgetett, kézen fogva sétáltunk, folyton bókolt. Ezeket az elején mind ő kezdeményezte, utána már én is. A randi végén már tervezte, hogy a barátaival majd együtt elmegyünk erre-arra.Ez volt hétvégén, másnap írtam neki, nem reagált, tegnap megkérdeztem hogy miért nem válaszol, kiderült, hogy nem akarja folytatni.

Én vagyok a hülye, hogy a 3. randin történtek után reménykedtem? Vagy ti is így szoktatok viselkedni olyan lánnyal, akitől nem akartok semmit?

Teljesen össze vagyok zavarodva és nem értem mi történhetett, sajnos nagyon megkedveltem, rendes srácnak tűnt, kissé önbizalom hiányos is, nem olyan, mint a mai korombeliek többsége.

Ő 25 éves én 23.

Köszönöm a válaszaitokat előre is!

2015. máj. 28. 20:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%

Fuhh az durva... Hát figyelj, max hülyének néz :D Azért egy normális magyarázatot adhatna :)

Tegyük fel, hogy eldöntötte, hogy nem akar már semmit, akkor a "zaklatással" már nem tudod elrontani az esélyed, viszont ha nem írsz neki, akkor már nem lesz esélyed, mert ő nem fog keresni szerintem. Bér az is kérdéses, hogy kell-e neked egy ilyen "töketlen" srác. Én írnék neki :)

2015. máj. 28. 21:12
 12/19 anonim ***** válasza:
Ja és 9-es voltam :)
2015. máj. 28. 21:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján egy elég számító pasiról van szó, aki nem túl sokra értékeli a partnereit....mert arra van esze, hogy bókoljon, de a megvalósítás már nem az erőssége....hangember akit az egoja vezérel.

Ha arra nem méltat Téged, hogy válaszoljon a megkeresésedre, és tisztességesen felvállalja, hogy férfiként lezárjon egy kapcsolatot....ott valami nincsen rendben.

Szerintem egyáltalán nem olyan a személyisége mint hiszed...és le merném fogadni, hogy Rajtad kívül mással is találkozgatott, csak nem meri felvállalni. Felbátorodott és megijedt attól, hogy elköteleződjön.... ettől még lehet önbizalomhiányos, és pont emiatt nem tudja jól kezelni a helyzetet. Ha elmegy még néhány randira ami balul sül el akkor meg kapkodni fog...ez szinte borítékolható.

37F

2015. máj. 28. 21:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Több társkeresőn is regisztrálva van, akkor miért gondolod, hogy nincs másik nője? Mert ő azt mondta? Ő azt is mondta, hogy így meg úgy kellesz neki, aztán másnaptól leszarja a fejedet... Nagy színész a gyerek, te meg ittad minden szavát, de valószínűleg végig a bolondját járatta veled. Lépj túl ezen, ne csússz előtte a földön, miután világosan az értésedre adta, hogy nem kellesz neki.
2015. máj. 29. 03:26
 15/19 PearlDiver ***** válasza:

Ha magamból indulok ki, én akkor csinálnék ilyet vagy hasonlót, ha tetszene a lány de nem eléggé. Volt már olyan kapcsolatkezdeményem amiben ez volt a helyzet és egy ideig nem ismertem el magamnak hogy nem tetszik eléggé a külseje - merthogy közben nagyon jól elvoltunk és a személyiségével megfogott.

Aztán be kellett látnom hogy nem tudok önfeledten beleszeretni, de megkönnyítette a dolgomat mert megcsalt, és ezután lett vége.

De a lényeg hogy ez a srác is elképzelhető hogy ilyesmin ment keresztül, ez esetben gyorsabban rájött hogy nem pálya és lépett. Ilyen szempontból nálam okosabban járt el.

Kérdező neked kell tudnod, hogy valójában mennyire tetszhettél neki, remélem tudtam segíteni.

2015. máj. 29. 18:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen emberrel nem érdemes kezdeni.

Gondold el, nagy nehezen vissza imádkozod magad a kapcsolatba, vagy csak még pár randiba. De ő mindvégig annyira fog fosni, hogy mikor cseréled le, mikor hagyod ott. Hogy folyamatosan figyel, és ha egyszer nem úgy reagálsz valamire, mint ahogy ő az agyában elvárta, akkor gyorsan szakít veled, nehogy te tedd.

Neki inkább pszichológusra lenne szüksége mint új barátnőre.

Magát is tönkreteszi, de neked is nem kis kellemetlenséget okozna a közeljövőben. A folyamatos irányításkényszerével, avval, hogy az lesz amit én mondok, mert ha nem akkor mehetsz is tovább.

Fél az elutasítástól, de mint a tűztől. És ha csak egy szikrányi gyanú is felmerül benne már is ellök magától.

Az ilyen gyenge férfi. Egészséges, fiatal lányhoz/nőhöz nem való.

Találd meg a normális párod.

2015. máj. 29. 21:13
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Szerintem külsőleg tetszettem neki, mert folyton szépségnek hívott, dicsérte a mosolyom, a szemem. És ahogy fent is írtam ő kezdeményezte a csókot, ölelést, arc simogatást, sokszor mélyen a szemembe nézett és mosolygott folyton. Meg az utolsó randin elköszönésnél is megcsókolt, kaptam homlok puszit, mondta, hogy vigyázzak magamra. A vonatot elnézte és így fél órával tovább maradt, erre azt mondta, hogy nem is bánja, legalább még velem lehet. Meg ha ennyire nem akart tőlem semmit, akkor előbb is hazamehetett volna, nem 6 órán át tartott volna a randi...

Szóval ezért nem értem.

Utólag megkérdeztem tőle, hogy miért nem személyesen mondta, hogy nem akar semmit tőlem, erre a válasz "nem tudom" volt.

Belsőleg meg szintén nem hiszem, hogy gond volt, azt mondta nagyon tetszik neki, ahogy a világot látom, egyezett a véleményünk rengeteg dologban, el se akartam hinni, hogy létezik olyan, akivel ennyire hasonlítunk...

Mindegy, én eldöntöttem, hogy nem keresem, az ő gondja, hogy nem tudott értékelni és az igazsággal megtisztelni, majd idővel kiheverem és remélhetőleg lesz más.

2015. máj. 30. 09:36
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem volt türelmem végig olvasni most az összes hozzászólást.

Az én meglátásaim: vagy szórakozott veled, vagy nyomi. Vannak olyanok is, akik tök jól el tudják csavarni a nők fejét, tök jól megy nekik ez, de mindegyiket csak megszédítik és ennyi. Max megdugják párszor. Lehet csak kifogtál egy ilyen lelki nyomoroncot.

Aztán mi, akik picit komolyabban gondoljuk az egészet és nem csak sorban szédítünk minden lányt, aki épp szembe jön, szívunk, mert a normális nőknél meg már túl magas az ingerküszöb, falakat kell áttörni, mert az ilyen degeneráltaktól már ők is így állnak hozzánk.

2015. jún. 13. 21:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Jaj, azt akartam még az előbb mondani, csak picit felhúztam magam az egészen, hogy lépj gyorsan túl rajta és billentsd helyre az önbizalmadat, mert valószínűleg nem te vagy az oka a viselkedésének.
2015. jún. 13. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!