Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti járnátok parasztlánnyal? Vagy visszataszító?
úgy alakult hogy "paraszt" lettem bár eleve falun nőttem fel,imádok az állatokkal lenni,gondozni őket,földet művelni,heverészni a fűben.Persze van "normális" állásom de ez az amit igazán szeretek csinálni.Csak félek hogy ezt ha elmondom egy férfinak akkor hanyatt homlok menekül,mert egy városinak visszataszítóó lehet az ólban a trágya meg stb.Illetve nem öltözködök olyan kihívóan,divatosan mint a többi lány,de hosszú szép hajam van és sminket is használok.
Már 2 éve nem volt tartós párkapcsolatom...
23 L
Miért ne járnék egy ilyen lánnyal?
Én is falun nőttem fel, szerintem rendben van az, hogy otthon besegítesz a munkában.
Merre laksz? ;)
Városi vagyok, de nem lenne akadály, ha minden más klappolna. ;)
24/F
Egy olyan lány mint te inkább alkalmasabb egy kapcsolatra, mint egy olyan lány aki órákat szépítkezik, fél hogy letöri a körmét ha valamit kell csinálnia, főzni sem tud stb.
Mondjuk falusi vagyok, nem tudom egy "városi" mit gondol erről, de bármi lenne, ne szégyelld. Aki szerint ez visszataszító az elkényeztetett :D Tej, tojás, stb sokkal egészségesebb így, mint ha boltban vennéd és nem beszélve hogy finomabb is, de már nagyon eltértem a tárgytól.
Nyugodtan légy találsz magad mellé egy szerető férfit.
Sok sikert. 25/F
Ha jól nézel ki akkor simán járnék ilyen lánnyal.
Tőlem sem áll annyira távol az állatok gondozása/etetése mert gyerekként sok időt töltöttem falun a nagyszüleimnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!