Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti járnátok parasztlánnyal? Vagy visszataszító?
úgy alakult hogy "paraszt" lettem bár eleve falun nőttem fel,imádok az állatokkal lenni,gondozni őket,földet művelni,heverészni a fűben.Persze van "normális" állásom de ez az amit igazán szeretek csinálni.Csak félek hogy ezt ha elmondom egy férfinak akkor hanyatt homlok menekül,mert egy városinak visszataszítóó lehet az ólban a trágya meg stb.Illetve nem öltözködök olyan kihívóan,divatosan mint a többi lány,de hosszú szép hajam van és sminket is használok.
Már 2 éve nem volt tartós párkapcsolatom...
23 L
Annak ellenére, hogy városi vagyok, engem nem taszítana egyáltalán ez a tény, sőt!
Még fiatalabb koromban gyakran töltöttem az időt falun édesapámnak köszönhetően, hiszen ő ott nőtt fel, és belém nevelte, hogy ennek az élet formának is megvan a maga értéke, illetve szépsége. Kifejezetten élveztem az ott töltött időt, habár nem volt sajnos ideje megtanítania mindenre.
Nyugodtan vállald fel, aki vagy! Ha ez bárkit is taszítana, akkor szimplán nem hozzád való.
21/F
Simán!
Még sosem voltam disznóvágáson :D
mivel művelitek a földet? vannak munkagépeitek,traktor ,kombájn meg ezek?
amúgy távol áll tőlem,de elmotorozgatnék egész nap meg megtanulnék lovagolni,oszt csapatnám a világba :D
Inkább parasztlány legyen mint a stílusa legyen paraszt.
Ha a házasság nem jön be, legalább elintézed a férjed egy disznóvágáson:D
Én is vidéken nőttem fel, aztán éltem a fővárosban, most megint vidéken. Engem egyáltalán nem taszít, sőt, inkább pozitívnak látom a dolgot mintsem negatívnak
24F
Visszataszító? Dehogy.
Természetesen járnék.
Nem a falu,település, város,méretétől függ,hogy kiből milyen ember válik és hogyan fog felnőve kinézni.
Nem kell ahhoz kihívóan öltözködni,meg műköröm,meg hasonlók, hogy egy nő vonzó legyen.
Szóval kitartás, biztosan találsz majd vkit előbb-utóbb, nyugalom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!