Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felnőttek! Az a problémám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőttek! Az a problémám, hogy nagyon korán 1. randi végén lefeküdtem egy férfival (ő 23 éves! ). Hogyan tovább? Folytatás lenn.

Figyelt kérdés

Azonnal egymásra hangolódtunk, őrülten vonzódtunk egymáshoz, rég voltam férfival. Úgy gondoltam nem lesz belőle semmi komoly, így nem érdekelt, ha könnyű vérűnek tart. Lefeküdtem vele. Azóta kapcsolat lett belőle, de nem komoly. Úgy érzem, hogy azt hiszi más pasikkal is ilyen voltam/vagyok. Így érthető lenne, ha nem venne komolyan. Pedig én komolyabb kapcsolatot is el tudnék vele képzelni. Előtte legalább 7(!!!) pasival utasítottam vissza az alkalmi,gyors szexet. Ő volt az első akivel rögtön bele mentem.

Ennek ellenére elképzelhető, hogy komolyan vesz?

N21

2015. máj. 26. 19:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

engem nem erdekelne, mivel egy jo no ugyis lefekudt mar par pasival szoval 5 ide vagy oda mit szamit. nekem az a fontos hogy vele osszepaszoljunk, nem pedig hogy meseljem a haveroknak mennyire szuzies a csajom..

azert a szopas az roszabbul hangzik mint a sima szex.

2015. máj. 26. 19:59
 22/28 A kérdező kommentje:

#20 Igen, az. Erről eltérő az emberek véleménye, ahogyan arról is, hogy egyébként az orális szex megcsalás-e, vagy esetleg már egy csók is az. Nincs mindenről írott szabály. Ha tudni akarok, fekve.

Igen, az a 7 pasi csak szexre próbálkozott be, de eddigi életem során több mint 7 pedig párkapcsolatot akart. :) :D

2015. máj. 26. 20:01
 23/28 A kérdező kommentje:

#21 felpontoztalak!

Igen, persze, hogy előtte volt már pár pasi. Nekik nehezen adtam magam.

Természetesen neki is volt már pár csaja.

2015. máj. 26. 20:03
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok, és nálam sosem ezen dőlt el, hogy komolyat akarok-e egy nőtől.
2015. máj. 26. 20:28
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok és pont úgy indult a kapcsolatom a párommal, ahogy nálatok. De csak azért, mert pont megjött, amikor először randiztunk. Ha nem így lett volna, akkor már elsőre lett volna minden.

Továbbmegyek, előtte egy pasit sem utasítottam vissza, aki tetszett, azzal szexeltem, ha ő is akart velem. Ezt nem is titkoltam soha, és a mai napig nem értem, hogy ha két független, felnőtt ember szexelni akar egymással, akkor minek azt korlátozni.

A párommal azóta is együtt vagyunk, szuper a kapcsolatunk, imádjuk egymást, együtt tervezzük leélni az életünket. Azt hiszem, elég komolyan vesz :D

Csak azok a pasik nem tudják komolyan venni a nőt a szex után, akik úgy gondolkoznak, hogy a szex egy olyan valami, ami a nőnek rossz és "oda kell adnia" magát a pasinak, egyébként pedig normális nő ilyet nem tesz, csak szerelemből, mert ott a nagy szerelme miatt nem oylan rossz neki.

Ez azért ma már eléggé túlhaladott nézet :)

2015. máj. 27. 15:45
 26/28 anonim ***** válasza:
48%

Korábban tartottam magam(elviekben legalábbis)ahhoz,hogy aki az első 3 randi alatt lefekszik velem azzal nem akarok komoly kapcsolatot.Mert ennyi erővel mással is meg fogja tenni ahogy velem megtette.

Ma sem tartom előnyös dolognak,de a világ nem fekete és fehér.

Attól még lehet valaki hűséges,hogy az első randin lefekszik valakivel.Akár nő,akár férfi!

Én azt javasolnám,hogy tárd fel az érzelmeidet a srácnak és mond el neki is azt amit itt leírtál.

Ennél többet nem tehetsz úgy gondolom.

Sok sikert!

F40+

2015. máj. 27. 15:56
 27/28 anonim ***** válasza:

Úgy vélem, kérdező, nem ezen fog múlni. Ha az élet egyéb területén is méltó partner tudsz lenni, jó esélyed van rá, hogy végleg lehorgonyoz melletted. Ha nem, csak kikötőnek használ majd, ahol egy-egy út után megpihenhet.

56F

2015. máj. 27. 16:21
 28/28 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jó, mert hiába mondják a férfiak, hogy nem negatív meg semmi nem történt ezzel, oké, de ez után már kicsit elengedhetik magukat, könnyűre veszik a figurát mivel már úgyis meg volt a szex , gyorsan és sok pasi meg szeret kicsit hódítani meg azért nem mindegyiknek ez a megfelelő tempó egy komoly kapcsolatnál.

Tudom le leszek pontozva mivel ízlések és pofonok de nálam legalábbis vannak bizonyos lépcsőfokok így az első pár randin nem fekszem le , az első 1-2 randin eleve fel se mennék hozzá , nehogy kísértésbe essünk.

Szerintem jogosan érezheted ezt, nos, ha már megtörtént ne bánkódj ezen , beszélj vele, vagy ha továbbra is ezt érzed akkor te is vedd az egészet könnyelműnek... gondolj bele, ha te nem vagy ilyen alapból viszont ő nála ez bevettebb akkor ez is árulkodik valamiről, nem?!

Nem csak vissza van ez a dolog, hanem oda-vissza!

20L

2015. máj. 30. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!