Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőttek! Az a problémám, hogy nagyon korán 1. randi végén lefeküdtem egy férfival (ő 23 éves! ). Hogyan tovább? Folytatás lenn.
Azonnal egymásra hangolódtunk, őrülten vonzódtunk egymáshoz, rég voltam férfival. Úgy gondoltam nem lesz belőle semmi komoly, így nem érdekelt, ha könnyű vérűnek tart. Lefeküdtem vele. Azóta kapcsolat lett belőle, de nem komoly. Úgy érzem, hogy azt hiszi más pasikkal is ilyen voltam/vagyok. Így érthető lenne, ha nem venne komolyan. Pedig én komolyabb kapcsolatot is el tudnék vele képzelni. Előtte legalább 7(!!!) pasival utasítottam vissza az alkalmi,gyors szexet. Ő volt az első akivel rögtön bele mentem.
Ennek ellenére elképzelhető, hogy komolyan vesz?
N21
#9. Nem olyan az Anyukám akitől ilyet kérdezni tudjak.
Sem tapasztalt, érett barátnők, sem nővér.
Ezért írtam ide a kérdést.
#16 legrosszabb esetben igen. :D
Azóta már többet is. :)
"Ti komolyan tudnátok venni így egy nőt?"
Nem.
"Vagy párkapcsolatra nálatok kizáró ok lenne, ha 1. randin lenne szex?"
Igen az, bele se mennék. Ha dugni akarom, akkor megfizetem az árát és nem randinak nevezem.
#18! Téged is felpontoztalak!
A helyzetemre nézve negatív a válaszod, de a kérdésre feleltél rendesen.
Még egy kérdésem lenne hozzád.
Tehát, ha dugni akarod megfizeted.
Arra nem gondolsz, hogy a nő is ugyanúgy élvezné a dugást, mint te? Miért nem?
"Az orláis szex is szex."
Nincs több kérdésem.
És ezt a mondatot egy 21 éves írja!?
Ráadásul a kérdésben még lefekvésnek van írva. Most akkor fekve szoptad le vagy mi? :D
Van sejtésem, hogy miért is próbálkozott be nálad az a 7 delikvens! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!