Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van ilyen? Lehet ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen? Lehet ilyen?

Figyelt kérdés

2 hónapja ismerem a barátomat....nem épp jó szakmám van...konzumlány vagyok...kb 3 hete mondtam el neki,h szeretem...erre ő azt felelte...ő nem szerelmes...mondtam...akkor zárjuk le...Volt egy öngyilkossági kísérletem...erről később tudott...és azóta...láss csodát...IMÁD!!Állítólag...

Nem nagyon hiszem el..de van ,hogy sír...mert sajnál... a munkám miatt!

Én azt hiszem szeretm,.de ellennék már nélküle...néha teher..viszont jó valakihez tartozni,aki tudja mit csinálok és ismer..nagyjából...

2010. febr. 24. 12:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemelsz bírálatot. Ha sokan választhatnának, hogy minimálbér vagy konzumlány..sokan az utóbbit választanák. csak ahhoz egy minimális külső is kell:P. Ám a válaszaid alapján aranyos csajszinak tűnsz , sajnálom, hogy így megviselt az élet.Igaza van a sok beszólogatónak....mehetnél a híd alá a pici gyerekeddel...de az kinek lenne jó? Úgyhogy emberek! Tisztességesen neveli, ruházza, iskoláztatja a gyerekét és jól élnek, hogy miből, ahhoz senkinek semmi köze!22/L
2010. febr. 25. 17:58
 22/24 anonim ***** válasza:
Birálat? lehet! de, ha ennek nincs köze az egész dologhoz, akkor mit is keres itt a kérdés? vagy a kérdező mire is kiváncsi pontosan? nem hiába irta le, hogy mivel is foglalkozik, hiszen ez nagyon fontos szerepet játszik ebben a kérdésben! A minimálbéres dolgot továbbra is fenntartom! de akkor mondanék még egy példát! az én anyukám már évek óta 65.000 Ft-ot kap kézhez minden hónapban! egy átlag 2 szintes családi házban laktunk (ők még most is, de én már eljöttem), ahol 4 személy élt ennyi pénzből! apukám nem dolgozott! és van két gyerek, akik iskolába járnak! érdekes, hogy ő megtudott nekünk adni, mindent, amire igazán szükségünk volt! de, hogy mondjak még pár dolgot! ha valalki azt mondaná, hogy apukám biztosan kapott munkanélkülit, akkor igaza van, csakhogy anyukám egy ft-ot sem látott belőle, mert elgépezte vagy elitta! Egy hónapban egyszer volt nagy bevásárlás, ekkor a testvéremmel választhattunk 200 Ft-ig valami nyalánkságot! még egyszer 1 hónapban 1-szer! ruháztatás 1 évben 1-szer év elején pár darab ruha, hogy tudjuk váltogatni! és emelett hétvégén még vállalta otthoni munkát, amiért egész nap dolgozott, jah igen meg esténként is csinálta és mindössze csak pár ezer ft-ot kapott! de megtett minden tőle telhetőt TISZTESSÉGES MÓDON! és sztem, ahogy leirtam neki sem vagy nekünk sem volt egyáltalán könnyű! vagy annak tűnik? én láttam ezt a példát, ezért merem ennyire biztosan állitani, hogy mire lehet képes egy ember! és én ezért nagyon-nagyon tisztelem és szeretem őt! nekünk lehet nem volt márkás cipőnk, mobiltelefonunk (mert, ha azt akartam, akkor az volt a válasz "sajnos, nincs rá pénzem", viszont én szerettem volna, igy 15-16 évesen már diákmunkákat vállaltam suli után, péntek délutána és szombat este és éjszaka, ráadásult volt, ahol darabbér volt, de meglett a telefonom! és most felnőtt fejjel azt mondom, hogy nem szenvedtünk semmiben hiányt, mert a legfontosabb dolgokat ilyen kevés pénzből is megadta illetve megtudta adni nekünk! szóval, nekem senki ne mondja, hogy ez az egyetlen módja a pénz keresésnek és kevesebb pénzből már nem lehet kijönni!
2010. febr. 26. 08:17
 23/24 A kérdező kommentje:

Igazad van! Nem az egyetlen módja! Viszont az életszínvonalunk fenntarásához azt hiszem,szükségem van erre a pénzre! Nekem sem volt felhőtlen a gyerekkorom...de mindent megkaptam ami kellett! Semmiben nem szenvedtem hiányt! Vakahogy így szeretném ha a gyerekem felnőne!

Az,h neked korán dolgoznod kellett és igazából nem volt gyerekszobád...arról senki nem tehet! Azonban örülök,h ennyire kis lelkes dolgozó vagy,ebben az elfuserált kaptárban!

Én is fizetem a tb-et,adót is..mindent! Viszont képtelen lennék megélni havi 65 e ft-ból és a gyerekemnek azt mondani,hogy 200 ft-ért vehetsz valamit...mondjuk egy túrórudit...egy héten egyszer!Azt már nem is mondom,hogy az albérlet,ahová kényszerültem,50 e+rezsi havonta!

Ha te jól érzed magad a bőrödben...és megélsz 65 e ft-ból...jó neked! Mert ezt láttad gyerekkorodban ..én viszont nem,mert én jól éltem..amíg magamra nem maradtam..! Nehéz lenne más utat választani,de amíg lehet és bírom,csinálom....MErt az a dolgom,h mindent megadjak a a gyerekemnek...ahogy én is mindent megkaptam!

Köszönöm!

2010. márc. 3. 10:22
 24/24 anonim válasza:

jó duma.

helyzetekbe nem kerülünk, hanem magunk alakítjuk.

én nem vagyok/voltam/leszek konzumlány... engem miért kerülnek az ilyen "helyzetek"?

pffff.

a pasid meg kihasználja az ingyen szexet a luxusqvával.

röhejes vagy, ahogy mentegeted magad.

2010. aug. 1. 01:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!