Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van ilyen? Lehet ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen? Lehet ilyen?

Figyelt kérdés

2 hónapja ismerem a barátomat....nem épp jó szakmám van...konzumlány vagyok...kb 3 hete mondtam el neki,h szeretem...erre ő azt felelte...ő nem szerelmes...mondtam...akkor zárjuk le...Volt egy öngyilkossági kísérletem...erről később tudott...és azóta...láss csodát...IMÁD!!Állítólag...

Nem nagyon hiszem el..de van ,hogy sír...mert sajnál... a munkám miatt!

Én azt hiszem szeretm,.de ellennék már nélküle...néha teher..viszont jó valakihez tartozni,aki tudja mit csinálok és ismer..nagyjából...

2010. febr. 24. 12:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

,,Ráadásul, egy csatában mindig az az ember lesz a tiszteletreméltó, aki mindig, újra és újra képes lesz felállni, még ha sok csapást is mérnek rá, de SOHA nem adja fel!"

THIS IS SPARTA!

2010. febr. 24. 13:03
 12/24 anonim ***** válasza:
Lehet igazad van, tudom, hogy van ilyen idézet és azt is tudom, hogy igy nem helyes, ahogy én irtam, de sajnos, a pontos verzióra nem emlékszem, ezért sincs idézőjelben, de a lényeg, szerintem nagyon is ide vág!
2010. febr. 24. 13:05
 13/24 A kérdező kommentje:

Köszi,,,mindenkinek aki valamilyen használhatót írt...van olyan..aki meg itt baszkolódik más nyomorán....még kkor sem kívánok neki hasonlókat!!

Thx!!

2010. febr. 24. 13:17
 14/24 anonim ***** válasza:

aki meg itt baszkolódik más nyomorán....még kkor sem kívánok neki hasonlókat

Biztos pisztolyt tartanak a fejedhez, hogy csinald. Mert gyarban budos lenne a munka, egy cseppet sem sajnallak, gusztustalan es undorito vagy. Szegeny pasi meg sajnal, mert ongyilkos akartal lenni. Ezzel, meg terhesseggel visszatartani valakit a leges legaljasabb dolog a vilagon! Es meg ki is hasznalod szegenyt, hogy sullyednel el az onsajnalatoddal egyutt, de tenyleg. Nekem sincs munkam, eleg szar helyzetben vagyok, de sosem adnam el a testem. 25/L

2010. febr. 24. 13:27
 15/24 anonim ***** válasza:
segélyből élni kevésbé megalázó, ugye? Ez a szakma mindig is volt és lesz, meg olyanok is, akik ebből élnek. csak ő a tisztább és igényesebb fajtába tartozik(nem a fogatlan, utcasarkon álló, papírzsepivel megtörlöm oszt mehet fajtából)és ha jól megél belőle, akkor mi a baj? Mert szerintem semmi. Ám szerintem is hagyd ott a pasit, nem miatta, magad miatt, amíg ő van, nem találsz igazi párt. 23/L
2010. febr. 24. 13:36
 16/24 A kérdező kommentje:

Uccsó előtti hozzászóláshoz...25/l!

Aranyos és fital vagy...de soha ne ítélj...bármilyen helyzetbe kerülhetünk életünk során...még akár te is...már ha valahogy kinézel......:))

Sem terhességhazugságra...sem másra nem adnám a fejem...soha...Az,h öngyilkossági kis volt,az sokminden összetevője...és nem csak a fiú...!

Ő sem tölt velem kellemetlen perceket....azért....

Ha valahogy kézel és nem vagy zsíroshajú és kövér..emailben jelentkezz!! Szólok az érdekedben....

2010. febr. 24. 14:51
 17/24 anonim ***** válasza:
Azt megkérdezhetném, hogy ... miért írsz ... minden mondatodba..., minden 2 szó után... ilyen pontokat...? Ezzel... mit akarsz kifejezni...? Vagy csak így tudsz... írni? Bocs, tudom, hogy ez nem válasz a kérdésedre, de engem kissé idegesít. Amúgy hogy azért a kérdésedre is válaszoljak, a csávó csak szánalomból van veled.
2010. febr. 24. 22:43
 18/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm.......!!:))Ha zavar a .................nem muszáj olvasnod!!...............................

Csóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóókollak................!!:)))))

2010. febr. 25. 11:11
 19/24 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy valaki kerülhet ilyen helyzetbe? Ezt, csak azok mondják, akik nem is akarnak igazán dolgozni, illetve azok, akik a semmit tevésre szeretnének sok pénzt kapni! hát te ezek közé tartozol! Végül is, ez nem nagy erőfeszités, nem!? csak szét teszed a két kis lábacskád és már kapod is érte a pénzt! mi ebben a nehéz, jó esetben még te is élvezed! és nekem senki ne mondja, (válság ide vagy oda), hogy nem lehet munkát találni! igen is lehet, csak akarni is kellene és nem annyira válogatni! hidd el, tapasztalatból mondom! a munkahelyement én veszem fel és dobom ki (ha kell) az alkalmazottakat és, amikor újakat veszünk fel, illetve vennénk fel, hát hadd ne mondjam milyen buta kifogásokat találnak, hogy ők mégsem dolgoznak itt! és igen, a fizetés minimálbér, de jó körülmények vannak, barátságosak a főnökök, segitőkészek vagyunk és együtt is tudunk működni, jah és nem kell a belüket sem kidolgozni! csak egy pl.: volt, aki azt mondta, "ha oda találok a telephelyre, akkor megyek, ha nem, akkor nem!" nah, akkor kérdezem, hogy ezek az emberek akarnak dolgozni! nem! szeretnének a semmit tevésre jó magas fizetést kapni! ahogyan te is! csak ilyen sajnos, a buta embereknek nem adódik! ezért is választják sokan azt, amit te! nekem a családom mindig azt mondja, hogy "munkahelyet az ember mindig találhat, csak akarnia kell dolgozni"! és mennyire igazuk van! nekem nem egy olyan ismerősöm van, aki lépett és amikor sehova nem vették fel, ahova jelentkezett, saját maga vette kézbe a dolgokat és járta azokat a helyeket, ahol dolgozni akart, (bár sehol nem volt felvétel) mindenhol leadta a kis önéletrajzát és várt, és megint láss csodát, nem telt egy hónap és felhivták, hogy akkor mehet dolgozni! nah, látod ez a különbség egy dolgozni akaró ember és egy lusta ember között! nekem itt senki ne mondja, hogy nem lehet munkát találni! egyszerűen arról van szó, hogy ez igy neked marha kényelmes! jó esetben, mivel gazdagokkal vagy 1-2 óra alatt megkeresed azt, amit más 3-4 nap alatt! de tudod mit, a te esetedben a pénz soha nem fog boldogitani! gusztustalan módon jutsz hozzá, a testedet árulod pénzért.... a legutolsó dolog a világon, amit egy nő tehet! majd 40 évesen nézd meg magad, hogy fogsz kinézni kivül is és belül is! egy útszéli ri....nak fogsz tűnni, (ami valljuk be igazi is lesz), nem is beszélve arról, hogy lelkileg már most sem vagy stabil, nem hogy jó pár év múlva! a helyedben én még most nagyon gyorsan változtatnék ezen!
2010. febr. 25. 17:11
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszi a bírálatot! És köszi a jókívánságokat! Erről csak annyit,hogy a férjem elhagyott egy olyan "kuért" aki ugyan nem ebből él...de valahogy mégiscsak krva...az én szememben!Hisz minden barátunkkal összefeküdt...akit csak ismerek!

Egyedül hagyott a 10 éves gyerekemmel,akinek mindene megvolt azelőtt...kidobott a házból..mindenestől..Igazad van! Elmehetnék min bérből dolgozni,de nem tudnám fizetni az albérletet,ill a lányomat eltarani! Nem vagyok luxusrib..és eléggé nehezemre esik a széttenni a lábam,bizony gyomor kell hozzá! Vállaltam! Ez van! Ami életben tart még...az a gyerekemRajta kívül senkim nincs! A szüleim meghaltak..ÉS bizony..néha az ember elkeseredik! Utólag szégyenlem magam az öngy kísérlet miatt,de sokminden összejött,ezenkívül gyógyszereket szedek 10 éve...eléggé keményeket!

HA akar még valaki a munkámmal kapcsolatvan bírálni,hát tegye meg! Bár nem ez volt a kérdésem,de azért köszi!

2010. febr. 25. 17:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!