Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van ilyen? Lehet ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen? Lehet ilyen?

Figyelt kérdés

2 hónapja ismerem a barátomat....nem épp jó szakmám van...konzumlány vagyok...kb 3 hete mondtam el neki,h szeretem...erre ő azt felelte...ő nem szerelmes...mondtam...akkor zárjuk le...Volt egy öngyilkossági kísérletem...erről később tudott...és azóta...láss csodát...IMÁD!!Állítólag...

Nem nagyon hiszem el..de van ,hogy sír...mert sajnál... a munkám miatt!

Én azt hiszem szeretm,.de ellennék már nélküle...néha teher..viszont jó valakihez tartozni,aki tudja mit csinálok és ismer..nagyjából...

2010. febr. 24. 12:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
71%
...
2010. febr. 24. 12:18
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
:DDDD ez k.va jó :DD mennyi hülye ember van. Ti vagytok a jövő :D sírhatnékom van :D
2010. febr. 24. 12:24
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Mintha ha egy elcseszett B-kategóriás film forgatókönyvét olvasnám...
2010. febr. 24. 12:25
 4/24 anonim ***** válasza:
A konzumlány nem egyenlő a k.rvával. Mert nem az utcasarkon áll, igényes, orvosi vizsgálatokkal ki kell zárni minden nemi betegséget nála, jómódú férfiakkal bújik ágyba. Én nem csinálnám, de ismerek ilyet és nem ítélem el, ha vaalki ezzel foglalkozik. Ám nem hiszem, hogy egyedül maradsz, annyi pasi van még a világon. Szóval csak azért, hogy legyen melletted valaki, ne maradj vele. Az öngyilkosságot meg remélem már megbántad és nem tervezgeted megint. 23/L
2010. febr. 24. 12:42
 5/24 A kérdező kommentje:

34 éves vagyok..és ez nem vicc..mégis..ha valakinek annak tűnik...jó mulatást...!!

Neke megkeseríri az életemet....!!!:(((

6/24 anonim ***** válasza:
Ehh. Érdekea.
 7/24 anonim ***** válasza:
Konzumlány=Luxusk*rva:D
2010. febr. 24. 12:43
 8/24 anonim ***** válasza:
Öngyilkossági kísérlet.. mi a f@szért nem sikerült??? akkor nem lenne ennyi barom legalább
2010. febr. 24. 12:54
 9/24 anonim ***** válasza:

Te választottad ezt a "szakmát" életmódot/gondolkodásmódot. Így jártál. Mi lenne, ha keresnél rendes állást, és rendes élettel kezdenéd újra?

Talán nem lennének ilyen nevetséges problémáid, és talán nagyobb eséllyel találhatnál normális fickókat.

2010. febr. 24. 12:54
 10/24 anonim ***** válasza:

A kérdésedre válaszolva nem, nem lehet ilyen! a fiú egyértelműen csak azért van veled, mert sajnál, szán téged, és attól fél, hogyha ő megpróbálna kilépni ebből a kapcsolatból, akkor te megint megkisérelnél öngyilkos lenni! ebben az esetben, ha baj lenne, akkor biztosan nagy lelki terhe lenne és lehet tudja, hogy nem tudná feldolgozni, hogy valaki miatta ontotta ki az életét! de te magad irtad, hogy, amikor elmondtad, hogy öngyilkos akartál lenni, akkor "láss csodát...IMÁD!!", ez szerinted nem egyértelmű? És nem biztos, hogy azért sir, mert neked milyen szakmád van, hanem hogy mi fog rávárni, mert nem mert tőled elmenni nehogy valami baj legyen belőle! ráadásul azt mondod, hogy "azt hiszem szeretm", hát ez édes kevés, "ellennék már nélküle", akkor minek vagy vele, csak azért, hogy legyen valaki? engedd már el őt, hadd éljen boldogan! ez a fiú szenved melletted, nem veszed észre! nem tudja elfogadni, hogy mi is a te munkád, csak nyomást gyakoroltál rá, ezért van még mindig veled! ráadásul te sem szereted őt! szakitsatok békességben és, ha egy kicsit is szereted őt, vagy tiszteled őt, akkor ezt minél előbb tisztázod vele és lezárod, valamint megnyugtatod, hogy nem fogsz csinálni magaddal semmit sem!

Csak annyit még, hogy az öngyilkosságot a gyáva emberek követik el! Mindig van kiút vagy megoldás a problémáinkra mégha nehéz is olykor, de az ember, már csak ezért is különleges! Ráadásul, egy csatában mindig az az ember lesz a tiszteletreméltó, aki mindig, újra és újra képes lesz felállni, még ha sok csapást is mérnek rá, de SOHA nem adja fel!

2010. febr. 24. 12:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!