Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 feletti pasik! Randizás során benne lennétek együtt alvásban vagy kell hogy legyen szex is?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert nekem fontos hogy mikor ismerkedem egy férfival akkor megszokjam a fizikai közelségét is, nem tudok azonnal lefeküdni bárkivel. Nekem nagyon jól esik ha tényleg csak együtt alszunk 1-2 alkalommal. Viszont mostanság több olyan tapasztatom is volt, hogy nagyon nem tetszett ez a pasiknak, hiába szólok előre hogy én még a szexet nem szeretném, ők akkor is azt akarják és mikor visszautasítást kapnak besértődnek vagy bunkók lesznek. Utána meg már nem érdeklem őket. Most akkor mit kellene csinálnom?2015. ápr. 24. 20:35
21/21 anonim válasza:
Szerintem ez aranyos, engem biztosan nem zavarna, sőt, örülnék neki, hogy nem hagyod magad rögtön. Csak akkor zavarna, ha már harmadjára fordul elő, vagy mással közben lefeküdtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!