Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25 feletti pasik! Randizás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 feletti pasik! Randizás során benne lennétek együtt alvásban vagy kell hogy legyen szex is?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert nekem fontos hogy mikor ismerkedem egy férfival akkor megszokjam a fizikai közelségét is, nem tudok azonnal lefeküdni bárkivel. Nekem nagyon jól esik ha tényleg csak együtt alszunk 1-2 alkalommal. Viszont mostanság több olyan tapasztatom is volt, hogy nagyon nem tetszett ez a pasiknak, hiába szólok előre hogy én még a szexet nem szeretném, ők akkor is azt akarják és mikor visszautasítást kapnak besértődnek vagy bunkók lesznek. Utána meg már nem érdeklem őket. Most akkor mit kellene csinálnom?

2015. ápr. 24. 20:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Neked ez hányadik randi alkalmának fér bele?

Vagy már akkor akarod ezt amikor együtt vagytok?

2015. ápr. 24. 20:48
 12/21 A kérdező kommentje:
Az együtt alvás mehet a 3. randitól. Nekem fontos hogy közel érezzem már valamennyire magamhoz a pasit mielőtt lefekszem vele. Azt nem várom el hogy kialakuljon a szerelem, de valami érzelmi vonal induljon meg. És lehet hülyeségnek tűnik de elég jól közel lehet kerülni egymáshoz lelkileg ha nyugodtan kettesben tudsz lenni a másikkal, össze tudtok bújni stb. Ezt egy külsős randi helyszínen nem teheted meg. Viszont a szimpla randik után egyből szex nekem túl nagyon lépés, kell valami köztes állapot egy darabig.
2015. ápr. 24. 20:59
 13/21 anonim ***** válasza:

Ja értem, ilyesmi volt már, igaz iszogattunk is, így hamarabb el is aludtunk. De volt ilyen igen.

Ezzel nincs is gond de azért egy idő után idegesítő is lehet a férfi számára.

2015. ápr. 24. 21:05
 14/21 A kérdező kommentje:
Csak 1-2 ilyen együtt alvásról van szó, utána már én sem bírom ki szex nélkül ha tényleg bejön. Ha meg nem érzem vele úgy akkor meg magának az ismerkedésnek vetek véget.
2015. ápr. 24. 21:11
 15/21 anonim ***** válasza:

azert van ezzel gond mert sok csaj igy jon hogy csak aludni akarok, meg igazabol csak a filmet nezzuk meg stb es mindketten tudjuk hogy sex lesz.

szoval a pasik abbol ha valaki aludni akar akkor a sexre gondolnak altalaban, ha meg visszautasitja sokszor a kezdemenyezest, akkor meg arra hogy mit akar ez itt, mit jatsza a jo kislanyt mikor o is sexelne.. ez nagyon idegesito tud lenni! ha kapcsolatot akarsz a pasival es amiatt allszentnek gondol, az eleg nagy baj.

plane 3dik randin..

en is azt mondom old meg a kozelseget valahogy mashogy, sok osszebujas vagy maszirozas nemtom.

2015. ápr. 24. 21:11
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha számomra vonzó a nő (ezt mondjuk feltételezem, ha ágyig jutok vele) akkor elég nehéz erőpróba ez, de megoldható, sőt bizonyos szempontból imponáló is mivel egy érdekes lelki aspektusra utal amit fel is vállal.
2015. ápr. 24. 21:16
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális kérés. Én is így állnék hozzá, nem rögtön durr bele. Amelyik pasi meg nem értette meg, vagy félrértette akkor az vagy szellemileg fogyatékos vagy tényleg kőbunkó. Emiatt ne add fel az elveid.:) 23N
2015. ápr. 25. 11:32
 18/21 anonim ***** válasza:
Bár bőven 25+-os pasi vagyok, de simán belefér. Sőt most inkább csak vágyom megértő hölgy társaságra, mint szexre.
2015. ápr. 25. 17:12
 19/21 anonim ***** válasza:
Pedig sok olyan pasi van akinek nem gond amit Te szeretnél...én pl imádok együtt aludni barátnővel nem kell feltétlen történjen valaminek...szeretem mikor filmezés közben is rám mászik és ugy filmezünk aztán együtt alszunk el ugy hogy szex nem volt.
2015. ápr. 29. 12:40
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha kivernéd/leszopnál, akkor nem lenne probléma. Különben azt hinném h önző vagy. Az vagy amúgy?? :-)

F28

2015. jún. 16. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!