Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 18éves srác vagyok,2évig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Torcsi513 kérdése:

Egy 18éves srác vagyok,2évig voltam együtt egy lánnya és a kapcsolatunk során sokszor félre lépett "alkohol"wtf?! és elhatároztam h félre dobom mint egy üres boros kannát.

Figyelt kérdés

De miután félre dobtam 1hónapra rá elkezdett hiányozni a kis életemből rám zuhant a magány semmi nem olyan volt mint vele egyszóval ő tette színessé a hétköznapjaimat.1hónapban sokszor írt hívott de nem foglalkoztam vele probáltam elfeledni sok nővel de egyik se fogott meg mindenbe őt kerestem és miután annyira rossz volt nélküle vissza szerettem volna hozzá menni de elutasított hogyan Bírnám esetleg vissza szerezni hódítani hogy újra együtt legyünk? Neki már van másik pasija de engem az nem zavar vagy ez halott ügy?

A sok fckn.. barátnői vitték bele minden mocsokba és teljesen olyan lesz/lett mint ők már elnézést

2014. jan. 13. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Könyörgöm emberek! Olyan nehéz az a helyesírás?
2014. jan. 13. 21:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Az a lények h tudod értelmezni ember ha nem tudsz normális szöveget írni akkor minek írsz ide fucking logic? unatkozol.

pontos józska

2014. jan. 14. 17:28
 3/4 Lady Gagarin válasza:
Hát, drága barátom, alig-alig lehet értelmezni. Pontosan a gyatra helyesírás miatt. Pontosan annyira kú*tad el ezt a kapcsolatot, mint ezt a kis szöveget. Szerintem hagyd a témát...
2014. jan. 14. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Köszönöm #3, hogy ezek szerint vannak rajtam kívül is, akik igényt tartanak a helyesírásra.
2014. jan. 14. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!