Tényleg az ital, és a zene együtt jár?
Figyelt kérdés
Ezt a kérdést félrészegen írtam le, sokat gondolkodtam azon, hogy nekünk zenészeknek miért kell ennyit innunk?2012. febr. 13. 22:43
1/9 anonim válasza:
hááát, h nehogy értelmes dolgokra költsétek a pénzeteket, hanem a meglévő kiváló tehetségeteket leromboljátok :) ezért nagyon fontos, h igyatok, zenészek! énekesek, színészek stb... ezt csupa jóindulattal mondom :)
2/9 A kérdező kommentje:
Hát bizony. De mégiscsak jobban jön az ihlet így :)
2012. febr. 14. 02:22
3/9 A kérdező kommentje:
És hát...aki beleszokott ebbe az egészbe, nagyon nehéz kiszabadulni. Én is sokszor próbáltam már kitörni ebből az ,,ördögi körből" több-kevesebb sikerrel, de hiába, egy zenész élete olyan, hogy mindig ott van az ital a közelben, ott vannak az éjszakák, koncertek, emberek, hangulat, érzések, ami ,,rákényszeríti" az embert.
2012. febr. 14. 02:27
4/9 anonim válasza:
Ez hülyeség, nem mindenki ilyen.
5/9 anonim válasza:
Ahogy egy öreg prímás mondotta egyszer:"A 3. és 5. feles közt tudok a legjobban zenélni."
6/9 anonim válasza:
ígyvan, nekem is akkor megy a legjobban, ha koncert előtt 2 sör, illetve közben a 3. :D akkor bele tudom magam őszintén élni, viszont még ne érzem annyira az alkoholt, hogy hülyeségeket játsszak.
amúgy első válaszoló, szerinted ha 2hetente iszok pár sört, akkor eliszom a tehetségemet?
7/9 A kérdező kommentje:
kowaxos : így van :D
2012. febr. 15. 03:09
8/9 anonim válasza:
Nemhiszem hogy olyan szorosan kapcsolodnak egymashoz....en pl nem minden nap zenelek :-D:-D
9/9 anonim válasza:
Sőt a fű, aids és a peyote kaktusz is a zenével jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!