Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön egy fiú aki 1 évvel idősebb nálam vagyis 14 éves. Mit csináljak h fölfigyeljen rám?
Figyelt kérdés
én 7.es ő 8.os2010. febr. 19. 19:28
12/20 A kérdező kommentje:
azért nem túl sokat...
segítsetek PLS
2010. febr. 19. 20:54
13/20 anonim válasza:
Szerintem, ha feldugsz az osztályfőnöködnek egy répát, leugrasz a tetőről, három gyerekkel egyszerre csinállod a lány WCben, biztos feltünsz majd neki.
14/20 A kérdező kommentje:
-_-"
komolyabbak nincsenek?
2010. febr. 19. 22:33
15/20 anonim válasza:
először is neked megvan a tel. száma? ha igen próbálj neki írni SMS-eket.ha visszaír és kérdez valamit,de ha te nm válaszolsz erre és ő még mindig ír, akkor tuti h szeret.ha pedig nem akkor lehet h teccel nki de fél megmondani.vagyis próbálj vele minnél többet beszélni,szórakozni és majd minden rendben lesz.vagy még úgy is meglehet tudni,ha egy fiu szeret,hogy egy jó haverodat felbíztatod, hogy kérdezze ki. nah sok sikert :) veled egykorú lány :)
16/20 anonim válasza:
14 éves fiú akkor figyel fel rád, ha megmutatod neki a melled/egyéb intim alkatrészed vagy legalábbis megcsókolod őt. A fiúk általában sem figyelnek fel semmiféle ennél kevésbé egyértelmű jelre - de 14 évesen aztán még egyáltalán nem figyelnek fel.
Én is úgy gondolom, hogy kicsit korán szeretnél ismerkedni.
17/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:D
főleg az utsó elöttinek:D
ha megakarom szólítani mit mondjak neki?
2010. febr. 20. 10:21
18/20 anonim válasza:
próbálj neki kérdéseket feltenni pl,:mi csi? hogy vagy?melyik a kedvenc zened?mi a kedvenc szined?hogy megy a suli? meg ilyesmiket aztán észreveszi majd,hogy te szereted, és ha ő is szeret akkor nincs semmi baj.Próbáld meg kideríteni,hogy szeret vagy nem!!!:) megint a Veled egykorú lány :) jah és még szerintem mindenki volt már tini és igen is szerelmes volt!!!a felnőttebbek miért hiszik azt,hogy mi nem tudunk semmit a szerelemről,és miért kell már az első randinál sex-elni???
19/20 A kérdező kommentje:
naon köszi:)
2010. febr. 21. 16:08
20/20 A kérdező kommentje:
mostmár járunk:D
köszi mindenkinek
2010. márc. 27. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!