Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejön egy fiú aki 1 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön egy fiú aki 1 évvel idősebb nálam vagyis 14 éves. Mit csináljak h fölfigyeljen rám?

Figyelt kérdés
én 7.es ő 8.os
2010. febr. 19. 19:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
40%

MSN-en, kamera, meztelen kép küldése... Tuti siker...

Most komolyan mi a fäsznak akarsz te ilyen idősen kapcsolatot? Azt se tudod mit kell tenni, az ösztöneid nincsenek meg hozzá... A babázást tudom ajánlani, korban még ott vagy!

2010. febr. 19. 19:36
 2/20 anonim válasza:

Az előzőnek:

Nem tudom hány éves vagy,de az biztos,hogy fogalmad sincs,hogy milyen egy 13-14 éves!Ilyen korban az embernek talán nem lehet kapcsolata?Kíváncsi lennék a korodra és,hogy milyen is voltál te ennyi idősen,vagy hogy te miket is csináltál!

Kérdezőnek:

Szerintem a legegyszerűbb,ha pl. ráköszönsz+egy mosoly,abból csak leveszi a célzást.Nem hiszem,hogy túl sok a veszíteni való.Egy próbát biztos megér.

2010. febr. 19. 19:44
 3/20 anonim ***** válasza:
68%

Másodiknak.

17 éves vagyok és képzeld engem rohadtul nem az foglalkoztatott, hogy legyen csajom. A jövőmet fontosabbnak tartottam és mai napig fontosabbnak tartom. És képzeld nem ellenzem, csak kicsit fura, hogy anno még csak felvilágosítottak minket, nem pedig gyakorlatot kellett tanulnunk. Ezen nem ártana elgondolkoznod cimbora. De ha már itt tartunk, te mennyi idős vagy?

2010. febr. 19. 19:53
 4/20 anonim ***** válasza:
76%

,, Mit csináljak h fölfigyeljen rám? ''

Fizess be neki 6 hónap eredeti World of Warcraftot! ;)

2010. febr. 19. 20:12
 5/20 anonim válasza:

Szerintem attól még érdekelhet valakit a jövője,mert van barátnője 13-14 éves korban.És szerintem kapcsolat nélkül nincs jövő,de amúgy 17 évesen is...szerintem a jövővel való foglalkozás és egy barátnő nem igazán zárja ki egymást.

Azt írod nem ellenzed,ehhez képest először ezt írtad:

"MSN-en, kamera, meztelen kép küldése... Tuti siker...

Most komolyan mi a fäsznak akarsz te ilyen idősen kapcsolatot?"

De szerintem hagyjuk innentől ezt a dolgot.Felesleges neten keresztül osztani egymásnak az észt,főleg mivel látszik,hogy egész másképp gondolkodunk.

Egyébként 15 éves vagyok,de szerintem ez is csak egy szám.

2010. febr. 19. 20:13
 6/20 anonim ***** válasza:

Gondolom már nem vagy szűz sem...

Igen azt írtam. Mi a fenének? De ha majd kicsit idősebb leszel, szerzel annyi élettapasztalatot, vagy megkérded szüleidet akkor te is rá fogsz jönni. És mostanság bizony én is "csajozgatok". Csak tudni kell az egyensúly középpontját megtalálni.

17/F

2010. febr. 19. 20:17
 7/20 anonim válasza:

Úgy látszik kegyetlenül félre értettül egymást.Jó pár évig szeretném még megtartani a szüzességem.Barátnőm volt már,de attól mert még jársz valakivel,nem kell feltétlenül megdugnod.Tisztában vagyok a korommal és hogy mi az ami ilyenkor "normális".Egyébként nem véletlenül írtam,hogy "ez is csak egy szám".15 évesen szerintem lehet többet tudni,egy felnőttnél is.A kérdés,hogy valaki nyitott szemmel jár-e,vagy inkább alvajár.

Szebb jövőt!

2010. febr. 19. 20:22
 8/20 anonim ***** válasza:
Ezekszerint félre. Ha ez van akkor bocs. És igazat kell adnom, nem kell megfektetni egyből a csajt. De majd rá fogsz jönni idővel, hogy jobb később csajozni - lekötik az idődet és nyavajognak, ha nem tudsz menni (sajnos tapasztalat) -, mint elöbb. De legalább annak örülök, hogy egy olyan eszmét is tudsz idézni amiben én is otthon vagyok.
2010. febr. 19. 20:25
 9/20 anonim válasza:

Akkor ezt megbeszéltük...Természetesen bőven van még nekem is mit tanulnom/tapasztalnom!

Szebb jövőt!

2010. febr. 19. 20:33
 10/20 A kérdező kommentje:

ööööm okké...

azrt válaszokat kérek.

köszi:)

2010. febr. 19. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!