Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerjem meg? Egy évvel idősebb nálam, de rám sem néz.
Figyelt kérdés
Szóval... Nem akarok beképzeltnek tűnni, nem is vagyok az, sőt nem tartom az arcomat szépnek de a hajammal/alakommal/ruháimmal meg vagyok elégedve és sokat foglalkozom velük, ezért sokan megnéznek az utcán, fütyülnek meg dudálnak rám. Középsuliban is rögtön sok ember bejelölt Facebookon meg ismerkedni kezdett velem az első hónapban. Most 10.-es vagyok és idén átjött egy srác a sulinkba, 11.-es. De rám sem néz. Elmentem mellett a folyosón, direkt szép járással meg úgy hogy azért észrevegyen, és ugyanúgy beszélt a haverjával mint azelőtt... Nagyon szeretném megismerni, mert igazából senki nem tetszik, csak Ő. És zavar hogy ő meg rám sem hederít. Gondolom ez tetszik benne, hogy ilyen kihívás... csak hát ez most így nagyon jó hogy észre se vesz én meg odáig vagyok érte. Hogy ismerjem meg?! Facebookon nincs bátorságom bejelölni mert van 300 ismerőse össz-vissz szóval szerintem tényleg csak azok vannak neki bejelölve akiket igazán ismer. :\ 16/L2011. nov. 11. 18:34
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is a te térfeleden játszik :) Vagy van barátnője. Vagy egyszerűen nem vagy az esete.
2/3 anonim válasza:
"Facebookon nincs bátorságom bejelölni mert van 300 ismerőse össz-vissz szóval szerintem tényleg csak azok vannak neki bejelölve akiket igazán ismer.":D:D
Bocsi, de elég komolytalan vagy.
3/3 anonim válasza:
próbálj meg direkt nekimenni a suliban a folyosón, ne légy nyuszi! tedd oda magad, de ne sokat, nehogy rosszra gondoljon. fészen meg akárkit be lehet jelölni. nekem több mint 300 ismim van, közülök még a felével se beszéleg XD szal ott nyugodtan jelizd be ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!